Beneficii de sanatate din semintele de canepa

0
Share Button

Daca vreti sa aflati mai multe beneficii seminte de canepa vi le prezentam in acest articol.

O cercetare din 2018 a constatat o lipsa de dovezi concludente care sa sugereze ca canabinoidele pot trata eficient bolile reumatice. Autorii au remarcat ca sunt necesare mai multe cercetari.

Oamenii pot adauga seminte de canepa in smantana si cereale. Atunci cand se analizeaza rezultatele studiilor, este important de retinut ca cercetatorii folosesc adesea extract de seminte de canepa, mai degraba decat seminte de canepa intreaga.

Oamenii pot achizitiona seminte decojite, macinate sau divizate. Pentru a indeparta cojile exterioare ale semintelor de acasa, o persoana poate folosi un mojar si pistil sau un procesator de alimente.

Semintele intregi actioneaza ca un agent de umplutura si, de asemenea, adauga fibra in dieta, care poate ajuta la digestie.

Incercati sa incorporati semintele de canepa in dieta prin:

  • presararea semintelor intregi sau macinate in cereale sau iaurt
  • adaugand semintele in ceai
  • coacerea aluaturilor cu seminte de canepa si altele bogate in omega-3
  • facand lapte de canepa acasa folosind seminte intregi
  • presararea semintelor de canepa, impreuna cu alte seminte sau nuci, pe o salata

Oamenii pot gasi seminte de canepa in unele supermarketuri, magazine alimentare de sanatate si online.

Magazinele online ofera, de asemenea, alte produse de canepa, cum ar fi laptele de canepa, care poate fi fortificat cu nutrienti suplimentari si pulbere de proteina de canepa, care este o alternativa pe baza de plante pentru pulberea de proteine ​​din zer.

Desi semintele de canepa provin din planta de canabis, ele nu contin, in mod ideal, tetrahidrocanabinol (THC), ingredient activ in canabis.

Semintele de canepa nu vor produce un efect de schimbare a mintii.

Cu toate acestea, sportivii si altii care se supun testelor de droguri ar trebui sa fie constienti de faptul ca produsele de canepa consumate pot duce, in unele cazuri, la teste de urina esuate. Nivelul de THC din orice produs pe baza de canepa depinde de furnizori si de procesul de fabricatie.

In Canada, productia de seminte de canepa este strict reglementata pentru a impiedica contaminarea incrucisata a THC din instalatia de canabis.

Un principiu legal din S.U.A. interzice oamenilor sa creasca seminte de canepa cu concentratii THC mai mari de 0,3 la suta. De asemenea, guvernul S.U.A. reglementeaza strict importul de seminte de canepa si de produse pe baza de canepa.

Semintele de canepa sunt semintele plantei de canepa, Cannabis sativa. Sunt din aceeasi specie ca canabisul (marijuana), dar o varietate diferita. Cu toate acestea, ele contin numai urme de THC, compusul psihoactiv din marijuana. Semintele de canepa sunt extrem de hranitoare si bogate in grasimi sanatoase, proteine ​​si diverse minerale.

Semintele de canepa sunt incredibil de nutritive

Din punct de vedere tehnic, semintele de canepa sunt foarte hranitoare. Acestea au o aroma usoara, de nuci si sunt adesea denumite inimi de canepa.

Semintele de canepa contin peste 30% grasimi. Acestea sunt deosebit de bogate in doi acizi grasi esentiali, acidul linoleic (omega-6) si acidul alfa-linolenic (omega-3).

Acestea contin, de asemenea, acid gama-linolenic, care a fost asociat cu mai multe beneficii pentru sanatate.

Semintele de canepa sunt o mare sursa de proteine, deoarece mai mult de 25% din caloriile lor totale provin din proteine ​​de inalta calitate.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ