Avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala

0
Avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala
Share Button

Din ce in ce mai multi proprietari de case si de apartamente noi si nu numai, isi indreapta atentia spre automatizari incalzire in pardoseala 2019, datorita multiplelor avantaje pe care le ofera un asemenea sistem de incalzire a locuinte. Tocmai acesta este motivul pentru care in cele ce urmeaza veti descoperi o parte dintre avantajele unui asemenea sistem de incalzire a locuintei.

Avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala:

Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt mentionate cu pana la 25% mai eficiente decat radiatoarele conventionale.  Sistemele de incalzire in pardoseala au o suprafata mare, practic transformand podeaua oricarei incaperi intr-un radiator gigant.

Acest lucru inseamna ca reduceti temperatura debitului peste ceea ce este posibil cu panourile radiatoare conventionale (de obicei pana la aproximativ 40 sau chiar 35 ° C) fara a duce la o scadere a temperaturii camerei.

Acest lucru este in plus benefic pentru pompa de caldura, deoarece este mai eficienta la temperaturi scazute de curgere. Cu cat eficienta energetica este mai buna, cu atat costurile de functionare sunt mai scazute.

Reduceti amprenta de carbon a casei dvs. cu un sistem de incalzire prin pardoseala

Datorita eficientei energetice ridicate, sistemele de incalzire prin pardoseala reprezinta o alegere excelenta pentru constructorii ecologici.

Este necesara o mica intretinere

Asigurandu-se ca acestea sunt instalate corect, sistemele de incalzire prin pardoseala necesita foarte putina vizibilitate. Deoarece sunt instalate sub podea, este mai putin probabil ca acestea sa fie deteriorate.

Poate fi utilizat in aproape orice tip de constructie si acoperire a pardoselilor

Datorita varietatii extinse de componente suplimentare pe care le au in structura, sistemele de incalzire prin pardoseala reprezinta o optiune viabila pentru aproape orice aplicatie.

Ideale pentru persoanele care sufera de alergii

In timp ce radiatoarele produc curenti de convectie pentru circularea prafului in jurul casei dvs., sistemele de incalzire prin pardoseala radiaza caldura, facandu-le o alegere ideala pentru proprietarii de case care se confrunta cu fel si fel de alergii.

Imbunatatirea distributiei caldurii

Un radiator va incalzi aerul din jurul acestuia, determinandu-l sa se ridice la tavan. Cand acest aer cald se raceste, va cadea pe podea pentru a fi incalzit din nou. Acesta este un mijloc ineficient de incalzire a unei incaperi si duce, de asemenea, la pete calde si reci. Sistemele de incalzire prin pardoseala ofera o distributie mult mai uniforma a caldurii.

Elibereaza spatiul de perete

Cel mai bun prieten al unui designer de interior este peretele fara radiator, iar cu incalzirea prin pardoseala camerele nu mai sunt constranse de radiatoarele dotate in jurul camerei.

Cresteti valoarea casei dvs.

Viata este atat de imprevizibila incat nu se stie niciodata cand va fi nevoie sa va mutati, astfel ca daca va fi nevoie sa va vindeti intr-o buna zi locuinta, sistemul de incalzire prin pardoseala, ii poate oferi proprietatii dvs. avantajul suplimentar fata de ceilalti atunci cand vine vorba de vanzare.

Dupa cum puteti vedea, exista numeroase beneficii ale incalzirii prin pardoseala, asa ca este firesc sa va indreptati atentia spre acest tip de incalzire a locuintei.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ