Ar trebui sa folosesc o husa de protectie pentru telefonul meu?

0
Ar trebui sa folosesc o husa de protectie pentru telefonul meu
Share Button

Oricine isi adreseaza aceasta intrebare, cel putin o data – cel mai adesea, imediat dupa cumpararea unui nou telefon. Insa daca nu se ia nicio decizie in acel moment, este foarte probabil ca ulterior sa nu se cumpere nicio husa.

Daca ar fi sa ne uitam la majoritatea prietenilor nostri am observa ca majoritatea dintre ei au o carcasa sau o husa. Multi dintre acestia nu ne-ar recomanda insa achizitionarea unei huse. De ce? Cu motivul ca strica design-ul telefonului.

Este acesta insa un argument suficient de puternic pentru a ne opri in protejarea adecvata a telefonului mobil? Cu siguranta, raspunsul este negativ. Sa vedem in randurile urmatoare ale acestui material cateva contraargumente.

Cele mai bune motive pentru a-ti proteja telefonul folosind o husa

– Protectie impotriva cazaturilor

Indiferent de cat de atent esti, gravitatia va fi mereu prezenta si isi va cere drepturile. Poate chiar involuntar (fiind imbrancit sau lovit din intamplare), iti vei scapa telefonul pe jos. Unele telefoane ce folosesc Android sunt mai rezistente, au mai mult plastic rezistent la socuri si rezista astfel la cazaturi; altele, precum iPhone-urile, sunt foarte predispuse la crapare sau spargere – fie ca e vorba de suprafete de ciment, gresie sau chiar parchet.

Chiar si cele mai ieftine huse telefoane iti ofera un nivel ridicat de protectie impotriva cazaturilor. Numeroase smartphone-uri au un spate alunecos (fin) iar o carcasa fixa ii va adauga un plus de aderenta la utilizare.

– Protectie nu doar de dragul cosmeticii

Poate nu ne pasa atat de mult de cate o zgarietura ce se produce ocazional pe spatele telefonului. Insa in anumite cazuri putem zgaria chiar sticla ce acopera camera foto – astfel putem sa pierdem din calitatea pozelor pe care le face telefonul. De asemenea, daca nu avem o husa potrivita, putem sa deterioram butoanele telefonului. Cum mai folosim asadar functiile sale?

– Valoarea de revanzare

Chiar daca nu tii asa de mult la zgarieturile de pe telefon, pot aparea alte urme sau defecte care sa ii afecteze in mod considerabil valoarea in momentul in care te hotarasti sa il vinzi altor persoane. Acest lucru se aplica in special modelelor mai performante, produse de marile branduri creatoare de smartphone-uri.

– Personalizare la un alt nivel

Alege-ti o husa nu atat de comuna, de care sa fii insa foarte mandru. Mai mult de atat, alege o husa care sa transmita exact ceea tu doresti, care sa se potriveasca personalitatii tale sau statusului tau social.

Poti face un experiment pentru a te ajuta in aceasta directie – cu urmatoarea ocazie cand vei fi la o intalnire cu mai multe persoane (poate zeci), fii atent la persoanele ce au un telefon ca al tau (sau poate o alta serie). Acum imagineaza-ti cum ar fi ca toti sa isi puna telefoanele pe o masa. Ti-ar fi usor sa iti gasesti iPhone-ul intr-o mare de iPhone-uri identice, fara husa?

Speram ca informatiile de astazi ti-au fost cu adevarat de folos si ca te-ai decis in cumpararea unei huse. Telefonul tau iti va fi recunoscator, iar tu vei putea sa il folosesti mult mai linistit.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ