Amanetarea electronicelor pentru un pret cat mai bun

0
Amanetarea electronicelor pentru un pret cat mai bun
cat costa o optimizare seo
Share Button

Unul dintre colaboratorii nostri a avut un client care dorea sa-si amaneteze Pentium-ul mamei sale (Pentium-urile au fost lansate initial in 1993) si se astepta sa obtina un castig mare. Ne place atunci cand clientii aduc device-uri electronice de calitate, dar exista unele care nu va vor aduce un pret ridicat.

Pentru a-i ajuta pe cititorii nostri, va oferim cateva detalii despre cum sa obtineti cei mai multi bani, atunci cand decideti sa amanetati electronice. Pentru amanet electronice, viziteaza site-ul Bestamanet.ro.

Trebuie sa arate bine.

Proprietarii magazinelor de amanet au vazut multe si inteleg diferenta dintre junk si comori. Daca exista vreo intrebare cu privire la ceea ce reprezinta obiectul (pentru ca nu se vede de murdarie), valoarea obiectului va scadea foarte mult. De ce? Deoarece proprietarul va trebui sa-l curete. Curatarea electronicii pe care intentionati sa o amanetati creste pretul, uneori semnificativ.

Trebuie sa functioneze corespunzator.

Daca nu functioneaza, elementul este retrogradat la o simpla bucata de hartie. In esenta, daca nu va intoarceti pentru acesta, va fi vandut pentru parti, daca este posibil. Cand mergeti la un magazin de amanet local, la alegere, demonstrati ca aparatul dvs. electronic este functional si in stare buna. Fa-ti timp si expune/explica toate caracteristicile, nu apasa doar butonul de alimentare!

Trebuie sa aiba toate piesele.

Manuale de instructiuni, cabluri, telecomenzi si alte materiale; aceasta este o parte a intelegerii. Daca aveti toate accesoriile care au venit cu electronica dvs., veti obtine un pic mai multi bani decat daca ati pus la amanet doar componenta electronica in sine. Orice lucru pe care il puteti adauga la deal, face ca valoarea perceputa sa fie putin mai ridicata si va afecta pretul pe care il puteti obtine.

Trebuie sa fie capabil sa vanda.

Asigurati-va ca televizorul sau Xbox-ul pe care il amanetati arata bine, are componentele originale si este functional. Magazinul de amanet local din orasul tau trebuie sa ia decizia finala cu privire la posibilitatea de a-l vinde.

Ei sunt experti in negocieri pe pietele lor locale, deci ceva care se vinde bine intr-o parte a orasului ar putea sa nu se vanda la fel de bine in alta. Un computer blocat intre modelele curente si computerele reale de epoca, cum ar fi cazul vanzatorului nostru de Pentium 1, va avea dificultati reale de vanzare.

Cand te duci la magazinul de amanet:

Trebuie sa furnizezi ID-ul personal (buletin, card de identitate). Agentii de imprumut nu vor sa fie prinsi cu obiecte furate si nici tu nu doresti sa cumperi articole furate. In fiecare zi, proprietarii magazinelor de amanet prezinta o lista a obiectelor pe care le au in magazin autoritatilor locale, astfel incat sa poata fi verificate pe baza unei liste de proprietati furate. Solicitarea ID-ului dvs. este o masura de protectie pentru dvs. si pentru magazin.

Trebuie sa negociezi putin.

Acest lucru depinde de obiect. Daca aduceti Pentium-ul mamei dvs., ar putea fi dificil sa negociati. Daca doriti sa va luati Xbox-ul la magazinul de amanet, atunci puteti obtine ceva mai mult.

Persoana din spatele tejghelei are un pic de „marja de negociere” atunci cand vine vorba de articole populare, cu cerere de vanzare mare, dar nu-ti impinge norocul prea mult, pentru ca nu vei obtine reduceri foarte mari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ