Alegerea firmei de SEO

0
Alegerea firmei de SEO
Share Button

Daca ai de gand sa iti construiesti un site, trebuie sa stii ca o astfel de decizie implica foarte multe cheltuieli si foarte multe responsabilitati.

Fie ca este vorba despre un magazin online, un blog sau un portal, acesta trebuie sa ajunga sa fie citit, ceea ce necesita promovare.Este adevarat, un continut bun se poate promova de la sine, insa chiar si el are nevoie de un impuls, in asa fel incat sa ajunga cumva in fata oamenilor interesati de el.

Promovarea site-ului in mediul online se poate face prin mai multe metode. Poti alege bannere pe alte site-uri mai mari din domeniul pe care il reprezinti, poti achizitiona advertoriale sau poti apela la variantele platite oferite de Facebook sau de Google. Cea mai buna varianta prin care iti poti promova un site insa, este optimizarea SEO.

Optimizarea SEO reprezinta actiunile pe care le vei face cu scopul de a duce site-ul pe primele pagini in motoarele de cautare, in special in Google.

Optimizarea SEO o poti face de unul singur, sau poti apela la firme specializate, precum www.quickpanda.ro . Alegerea nu ar trebui sa fie una foarte grea, deoarece beneficiile unei firme care ofera promovare SEO sunt net superioare. Alegerea firmei potrivite insa, poate sa fie destul de dificila.

Cum alegi firma perfecta de SEO?

Exista cateva criterii asupra carora trebuie sa iti focusezi atentia atunci cand cauti o astfel de firma:

– Pozitia in Google. O firma care ofera servicii de optimizare pentru motoarele de cautare trebuie sa fie cat mai sus in aceste motoare, din motive cat se poate de evidente. Astfel, o cautare in Google dupa expresia „ optimizare SEO” ar trebui sa iti dezvaluie cele mai eficiente firme;

– Rezultate si portofoliul. Portofoliul este si el un aspect deosebit de important. Un portofoliu bogat inseamna o experienta bogata, deci automat, inseamna posibilitatea de a evita cat mai multe greseli. Nu este un factor decisiv in ceea ce priveste calitatea, insa o firma cu un portofoliu bogat ar trebui sa iti atraga mult mai tare atentia.

– Locatie. Chiar daca serviciile SEO se fac online, este bine sa alegi o firma care sa fie aproape de tine, in asa fel incat sa te poti intalni fizic cu un reprezentant al acesteia. In felul acesta vei putea sa iti prezinti mult mai usor doleantele si colaborarea poate fi una fructuoasa.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ