Afla de ce este indicat sa colaborezi cu Eco Drill cand montezi sisteme de pompare!

0
cat costa o optimizare seo
Share Button

Eco Drill este o societata recunoscuta pe piata in Romania in primul rand pentru forajele profesionale pe care le realizeaza.

Acestea pot fi realizate pe orice tip de sol, oricare ar fi duritatea acestuia si sunt destinate puturilor de apa de adancime medie si mare, pompelor de caldura (pentru ambele tipuri de sisteme de colectare – apa-apa sau sol-apa), micropilonilor, prospectiunilor, consolidarilor, prelevarilor de sol sau monitorizarii apei.

Insa poate putini stiu faptul ca serviciile oferite de catre Eco Drill nu se rezuma doar la cele enumerate mai sus. Societatea ofera montare, service si mentenanta pentru sisteme de pompare profesionala si sisteme de energie neconventionala, asa cum sunt pompele de caldura, panourile solare si incalzirea in pardoseala.

Avand o experienta de 13 ani pe piata din Romania, Eco Drill ocupa un loc fruntas in domeniul forajelor profesionale, avand la activ peste 1000 de lucrari executate.

Sistemele de pompare profesionale oferite de Eco Drill

Dupa cum precizam anterior, Eco Drill ne ofera servicii de forare profesionale. In urma acestora se pot instala sisteme de pompare. Ce ne recomanda Eco Drill este ca ambele servicii sa fie realizate de aceeasi societate, pentru a exista o continuitate a lucrarii si sa nu apara ulterior discordante intre materiale, dimensiuni etc.

Consultantii Eco Drill ne pot ajuta cu sfaturi si informatii pretioase in alegerea sistemului de pompare ce ni se potriveste. Un sistem de pompare este alcatuit din pompa submersibila, vas de expansiune, cablu electric, sufa de ancorare, teava de refulare, tablou electric cu senzori de nivel, regulator de presiune, manometru, fitinguri si izolatori impermeabili.

Configurarea unui astfel de sistem va fi realizata in functie de anumiti parametri ai forajului. In acest sens, vor fi luate in considerare mai multe aspecte precum debitul apei, adancimea forajului executat, nivelul hidrodinamic si denivelarea.

Toate aceste informatii sunt esentiale in configurarea finala, dar si in estimarea unui pret al lucrarii. Acesta este si unul dintre motivele pentru care ar trebui sa optam pentru echipament de la acceasi societate care ne executa forajul. Tocmai pentru ca deja detine toate informatiile necesare.

Ce trebuie sa mai stim este faptul ca echipamentele apartin unor producatori de top din domeniul sistemelor de pompare si in acest fel avem, din start, garantia calitatii si a rezistentei in timp. Pentru echipamentele furnizate – marca Pedrollo si Grundfos – au o garantie de 2 ani, atat timp cat sunt folosite in conditii normale de exploatare.

Mai multe detalii in legatura cu toate serviciile oferite de Eco Drill, cei interesati regasesc chiar pe site-ul oficial, accesand ecodrillforaje.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ