Acumulatorii Allview sunt in top?

0
Acumulatorii Allview sunt in top?
Share Button

Compania Allview produce de ani buni telefoane mobile fiind una dintre companiile romanesti de succes in domeniul telefoniei mobile. In ultimii ani, compania brasoveana a inceput sa comercializeze modele de smartphone-uri de calitate care concureaza cu mare succes branduri de renume in domeniu cum ar fi Samsung sau Apple.

Bineinteles ca cei de la Allview nu au o reprezentare la nivel mondial, dar pe piata romaneasca reprezinta un concurent puternic. Desi multi dintre dvs. ar crede ca acest brand bazat pe componente chinezesti este unul destul de slab, o sa ramaneti extrem de placut surprinsi sa vedeti ca lucrurile nu stau chiar asa.

Cele mai multe dintre componentele importante sunt la nivelul celor ale altor branduri de renume mondial. In cele ce urmeaza o sa analizam cateva dintre modelele de acumulatori Allview de top.

Acumulatorul Allview P9 Energy Mini Original este unul din cei mai buni acumulatori bazandu-se pe o capacitate de 4000 mAh si 15,2 Wh. Acumulatorul este de tip Li-ion, 3,8V, fiind extrem de rezistent in cazul unor incarcari foarte dese.

cat costa o optimizare seo

Un alt model de acumulator Allview este P8 eMagic Original. Acesta este un acumulator de tip Li-ion, 3,8 V cu o capacitate de 2700 mAh, 10,26 Wh. De asemenea, este un acumulator care poate fi supus la un numar foarte mare de incarcari.

Allview V2 Viper X Original reprezinta un acumulator extrem de apreciat de catre clientii magazin gsm. Acesta este un model destul de puternic cu o capacitate de 3150 mAh si 11,97 Wh. Acumulatorul este din Li-ion de 3.8 V.

Acumulatorul Allview E3 Jump Original reprezinta un tip de acumulator foarte apreciat de clientii magazin gsm. Acesta este de tip Li-ion, 3,8 V avand o capacitate 3000 mAh, 11,4 Wh.

Un alt model este acumulatorul Allview X2 Soul Original. Acesta are o capacitate destul de buna de 2300 mAh, 8,74Wh. Este realizat din Li-ion avand 3,8 V.

Unul din cele mai apreciate modele este Allview X3 Soul Lite Original. Acesta este un acumulator de tip Li-ion de 3,8 V avand o capacitate de 2400 mAh si 9,12 Wh.

Un acumulator extrem de apreciat de clientii magazin gsm este Allview AX4 Nano Plus Original. Acesta este un acumulator de tip Li-Polymer, capacitatea lui fiind de 2700 mAh.

Din oferta magazin gsm nu lipsesc si acumulatorii cu un miliamperaj mai redus cum ar fi de exemplu Allview P5 e Magic Original. Acesta este un acumulator de tip Li-ion de 3,8 V cu o capacitate de 1600 mAh si 6,08 Wh.

Acumulatorul Allview P7 Pro Original. Acesta este un acumulator de tip Li-ion, 3,8 V cu o capacitate suficienta de 2300 mAh si 8,74 Wh.

Un alt model de acumulator mai modest cu o capacitate de 1350 mAh si 4,99 Wh este Allview E2 Living Original. Este un acumulator de tip Li-ion, 3,7 V.

Acesti acumulatori au preturi accesibile pentru masa larga a utilizatorilor de telefoane Allview. Fie ca sunt acumulatori cu un amperaj mai puternic sau unul mai slab, acestia sunt foarte apreciati de clientii magazin gsm.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ