Vrei un laptop second hand bun?

0
Share Button

Alegerea unui laptop second hand, cu siguranta nu este la fel de usoara precum pare, astfel ca in cazul in care vrei sa iti cumperi un laptop second hand bun, cu siguranta trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante.

cat costa o optimizare seo

In primul rand, atunci cand vorbim despre un laptop bun, indiferent ca acesta este un laptop nou, unul second hand, sau unul refubished, trebuie sa stii faptul ca pentru fiecare persoana, un laptop bun inseamna cu totul si cu totul altceva.

De exemplu, pentru un pasionat de jocuri pentru calculator, un laptop bun, este numai si numai un laptop anume construit pentru gamming, insa pentru un utilizator normal de laptop, laptopul ideal este acel echipament care ii poate indeplini cu succes fiecare cerinta.

Daca pentru tine, laptopul ideal este acela care te poate ajuta sa navighezi pe internet, sa asculti muzica sau sa vizionezi un film online, atunci fara doar si poate poti sa iti alegi un produs second hand.

In primul rand, pretul unui laptop second hand, poate sa fie chiar si cu 60 – 70% decat pretul unui laptop nou, si cu siguranta este mult mai mic si in comparatie cu pretul unui echipament refubished, insa tinand cont de aceste aspecte, nici performantele nu pot sa fie la fel de mari precum ale unui model nou sau ale unui model refurbished.

Raportul calitate – pret al unui produs second hand insa, ar trebui sa fie mult mai bun pentru un produs second hand, tinand cont de performantele unui asemenea laptop, dar si de pretul mult prea mic al acestuia. Deci din acest punct de vedere, un laptop second hand este ideal pentru tine.

Cand iti alegi un laptop second hand de la un magazin de specialitate, ar trebui in primul rand sa te informezi daca produsul beneficiaza de o perioada de garantie.

libris.ro

Sunt anumite magazine care comercializeaza laptopuri second hand, insa care nu ofera garantie in schimbul produselor. In mod evident nu trebuie sa cumperi un laptop de la un astfel de magazin.

Pentru a alege un laptop second hand bun, trebuie sa il testezi mai intai de toate, astfel ca trebuie sa verifici atat modul in care ruleaza in momentul in care vrei sa navighezi pe internet, insa nu ar strica sa ai la tine un CD sau un stick de memorie, pe care sa le folosesti pentru a testa echipamentul.

Un laptop second hand bun, nu ar trebui sa intampine nici o problema atunci cand ruleaza un CD, sau cand introduci un stick, in portul USB al acestuia.

Este foarte important sa eviti sa cumperi un laptop second hand de pe un magazin de anunturi, sau de la tot felul de cunostinte, pentru ca sunt sanse mari sa nu iti ofere o perioada de garantie in schimbul produsului, iar astfel daca acesta se va strica, va trebui sa suporti costurile reparatiei.

Alegand un astfel de produs de pe un site de anunturi, sau de la o cunostinta, nu ai nici o garantie ca in laptop nu s-a umblat, si ca nu s-au efectuat anumite reparatii, plus ca nu stii ce probleme ascunse poate avea produsul.

Ei bine, cu siguranta poti sa gasesti un laptop second hand bun, insa trebuie sa stii unde sa cauti, si trebuie sa stii la ce anume sa fii atent.

It's only fair to share...
Share on Facebook51Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.