Unde poti parca in Otopeni?

0
Unde poti parca in Otopeni?
Share Button

Atunci cand ai de gand sa calatoresti intern sau extern, cea mai buna solutie ar fi aceea de a calatori cu avionul, iar in continuare vei vedea si de ce.

In primul rand, din punct de vedere al timpului. Tinand cont de faptul ca o calatorie pana in Spania poate sa dureze doua zile si jumatate sau chiar trei zile cu masina, iar o calatorie cu avionul poate dura doua ore si jumatate sau trei ore, este clar ca este mult mai indicata o calatorie cu avionul.

Tinand cont deasemenea ca o calatorie cu avionul de la Bucuresti la Cluj Napoca poate dura intre 50 si 65 de minute, iar o calatorie cu masina poate dura aproximativ 6 – 7 ore, putem spune deasemenea ca este mult mai rentabila o calatorie cu avionul decat o calatorie cu masina.

Plus de asta, atunci cand calatoresti foarte mult timp se acumuleaza si oboseala, asa ca dupa o calatorie de doua – trei zile cu masina mai mult ca sigur vei avea nevoie de o zi de odihna, pe cand dupa doua – trei ore cu avionul nu vei fi deloc obosit, mai ales daca vei si dormi pe timpul zborului.

Ei bine, acestea fiind spuse, in cazul in care ei alege sa calatoresti de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, mai mult ca sigur va trebui sa te gandesti la cele mai avantajoase solutii pentru a ajunge cu masina la aeroport.

Cel mai bine ar fi sa ai la ajutorul cui sa apelezi, iar astfel iti vei lasa masina in parcarea din fata blocului sau in garaj, si vei fi dus de catre persoana respectiva la aeroport.

Daca nu vei avea la cine sa apelezi, vei putea suna la taxi, iar astfel vei pleca la aeroport cu taxi insa aceasta idee nu este cea mai indicata. De ce? Pentru ca vei avea de platit o curs dus spre aeroport, iar apoi va trebui sa iti platesti si cursa spre casa.

In acest caz, cel mai bine ar fi sa te gandesti sa mergi cu masina ta la aeroport, unde vei putea inchiria un loc in parcare aeroport, iar astfel nu vei mai depinde de ajutorul nimanui.

Exista insa toate sansele ca parcarea aeroportului sa fie plina, iar acest lucru nu ar trebuie sa surprinda pe nimeni dat fiind faptul ca discutam despre parcarea celui mai mare aeroport din tara.

In aceasta situatie, vei putea gasi o parcare langa aeroport, asa ca oricum iti vei lasa masina foarte aproape de aeroport. Daca vei opta pentru aceasta varianta, vei putea fi linistit deoarece masina ta va fi in siguranta, pentru ca o asemenea parcare este si pazita de catre agenti de paza, dar este si monitorizata video.

Plus de asta, o parcare privata din apropierea aeroportului nu are cum sa nu fie imprejmuita, pentru ca in acest fel nu va avea acces oricine in parcare.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii, daca vei calatori cu avionul de pe aeroportul din Otopeni, cel mai bine ar fi sa iti lasi masina intr-o parcare aproape de aeroport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ