Trucuri despre iPhone 6 pe care trebuie sa le stiti

0
Trucuri despre iPhone 6 pe care trebuie sa le stiti
Share Button

Neatentia este principala cauza a problemelor aparute cu dispozitivele mobile. De aceea, atunci cand avem necazuri cu iPhone-ul nostru, cea mai buna solutie este sa apelam la serviciile unui service iPhone Bucuresti. Unul dintre cele mai bune service-uri iPhone Bucuresti este Servicegsm.ro.

libris.ro

Lansarea smartphone-ului iPhone 6 i-a lansat pe cei de la Apple intr-o noua batalie cu rivalii de la Samsung, acestia din urma avand un avantaj semnificativ in perioada Craciunului. Nu numai ca vanzarile combinate ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit 21 de milioane de unitati in doar primele patru saptamani de la lansare, dar o cercetare independenta realizata de catre Which a confirmat ca ultimul dispozitiv realizat de Apple a inregistrat cele mai mari viteze de procesare dintre toate smartphone-urile contemporane.

Cu stabilirea ferma a noului iPhone 6 drept cel mai dorit smartphone al iernii, veti cauta cu siguranta sa va cumparati unul cat mai curand. In acest caz, ar trebui sa invatati cat mai multe lucruri despre noul dispozitiv, dar si despre iOS 8, intrucat acestea va vor ajuta sa aveti parte de cea mai buna experienta posibila. Iata cateva din trucurile pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu iPhone 6 si sistemul de operare iOS 8.

Securizati-va iPhone-ul :

1. Dezactivati accestul la Control Center atunci cand utilizati iOS 7

Securitatea reprezinta o problema foarte mare pentru orice utilizator de smartphone, mai ales atunci cand luam in considerare proeminenta crestere a comertului electronic si a solutiilor de plata fara contact.

Dintr-un total de 24.2 miliarde de lire sterline cheltuite intre mai si iunie 2014, 8.7 milioane de lire sterline au fost cheltuite prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor, ceea ce face securitate un lucru imperativ atunci cand vine vorba de dispozitivele mobile. Utilizatorii de iOS 7 trebuie sa fie deosebit de atenti, intrucat, recent, a fost dezvaluit faptul ca exista un defect al acestei platforme, ceea ce inseamna ca ecranul blocat poate fi ocolit in cateva secunde.

cat costa o optimizare seo

Cu toate acestea exista un truc folosit pentru a evita acest lucru intrucat utilizatorii sunt foarte vulnerabili atunci cand accesul catre Control Center este activat din ecranul blocat. Prin accesarea setarilor si dezactivarea accesulului la Control Center, puteti proteja dispozitivul pana la realizarea upgrade-ului la iOS 8.

2. Activati caracteristica Accesibility in cazul in care aveti copii mici

Oricine are copii mici sau nepoti stie foarte bine ca acestia iubesc sa se joace cu iPhone-ul. Acest lucru poate fi destul de problematic, in special atunci cand copilul dumneavoastra acceseaza telefonul si sterge accidental date sau contacte importante.

Pentru a evita acest lucru, accesati setarile si faceti clic pe tab-ul General. Apoi selectati Accessibility si activati Guided Acces. Aceasta este o caracteristica putin cunoscuta, insa una ce poate impiedica telefonul sa fie „ranit” accidental de catre copii.

3. Setati parole mai lungi si mai complexe

In urma recentei incalcari a securitatii iCloud, se pune un accent din ce in ce mai mare pe importanta protejarii datelor. Una dintre cele mai bune metode si totodata cea mai subestimata de a ne proteja iPhone-ul este sa cream o parola mai lunga, care sa includa atat numere, cat si litere si care sa fie mai greu de spart.

It's only fair to share...
Share on Facebook17Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.