Termopane – Confort si protectie sporita in locuintele dumneavoastra

0
Share Button

Termopanul poate fi definit ca un geam format din mai multe foi de sticla ce pot avea niste grosimi diferite, intre care se afla o bagheta de aluminiu.

De cele mai multe ori in interiorul acestei baghete de aluminiu se pun graunte de siliporit, iar rolul acestora este unul destul de bine fixat si anume, de a absorbi umezeala in interiorul termopanului. Insa termopanele pot fi realizate cu tipuri de geamuri diferite, fiecare dintre acestea prezentand atat avantaje, cat si dezavantaje.

Spre exemplu, exista termopane in Iasi realizate cu sticla transparenta, ce poate fi gasita si sub denumirea de float, sticla colorata in masa, sticla reflectorizanta, sticla cu emisivitate scazuta ( Low-E), sticla de securitate, sticla antiglont si chiar sticla rezistenta la foc.

Tocmai acesta este principalul aspect din care va puteti da destul de simplu seama ca un geam termopan nu are numai rol estetic, ci poate avea mult mai multe roluri, in functie de dorintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Un geam termopan prezinta insa si destul de multe caracteristici uimitoare si care trebuiesc mereu luate in calcul. Printre acestea se numara, in primul rand, intretinerea usoara, izolarea termica, izolarea fonica, rezistenta la incendii, rezistenta la soc, rezistenta la conditii climatice sau comportarea la caldura.

In cazul geamurilor termopane, izolarea termica si izolarea fonica sunt numai doua dintre caracteristicile acestora care sunt capabile sa va ofera un grad ridicat de confort in locuintele dumneavoastra.

Si va spun acest lucru deoarece, datorita acestor doua proprietati, veti avea un grad ridicat de confort in locuintele dumneavoastra, indiferent de conditiile climatice si de galagia de afara. Iar acesta este un prim aspect care trebuie sa va puna pe ganduri, in cazul in care locuinta dumneavoastra nu are geamuri termopane.

cat costa o optimizare seo

Si rezistenta la incendii reprezinta o alta caracteristica destul de importanta a geamurilor termopane, deoarece, datorita tamplariei PVC cu care acestea sunt realizate, ele vor avea proprietatea sa se stinga singure la scurt timp dupa izbucnirea incendiului.

Daca acest articol v-a fost de folos si prin intermediul lui v-ati dat seama ca locuintele voastre au nevoie neaparat de termopane, atunci nu ezitati sa luati legatura cu o firma de termopane.

Iar in cazul in care nu cunoasteti nicio firma de termopane care sa isi desfasoare activitatea in orasele in care locuiti, atunci puteti apela la ajutorul internetului pentru a gasi una. Si puteti face asta dand un simplu search intr-un motor de cautare, dupa niste cuvinte reprezentative, urmate de numele oraselor in care locuiti.

libris.ro

Si ca sa va dau si un simplu exemplu, daca locuiti in Suceava, atunci puteti da search-ul chiar dupa cuvintele “termopane iasi”. In urma cautarii dupa “termopane iasi”, sub forma de rezultate va vor aparea o multime de firme de termopane din orasul Iasi, care mai de care cu preturi mai bune si oferte mai avantajoase.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.