Terapia cu ventuze vindeca diferite afectiuni

0
masaj anticelulitic cu ventuze
Share Button

De-a lungul timpului, au existat destul de multe terapii care au constat in tratarea unor diferite boli. Insa una dintre ele a rezistat inca de acum 3000 de ani, iar aceasta poarta denumirea de terapia cu ventuze.

libris.ro

Aceasta terapie cu ventuze pentru masaj a luat nastere in China, acum 3000 de ani in urma, iar apoi a fost preluata si de alte popoare, care si-au dat seama de beneficiile pe care aceasta le adduce asupra corpului uman. Mai mult decat atat, cu ajutorul terapiei realizate cu ventuze pentru masaj s-au putut trata de-a lungul timpului afectiuni destul de serioase, cum ar fi racelile, gripa, congestiile etc.

In ziua de azi, terapia cu ventuze pentru masaj a devenit destul de populara chiar si in tara noastra. Si aici trebuie mentionat, ca si in urma cu ani buni, in tara noastra, se foloseau acele ventuze pentru masaj realizate din sticla, in scopul tratarii racelilor puternice si a pneumoniilor.

Din cauza lipsei pastilelor, care era o mare problema in tara noastra acum cativa zeci de ani, batranii nostril foloseau ca metoda de tratament ventuzele pentru masaj. Aplicarea acestora era una destul de simpla, ele trebuind neaparat incalzite inainte sa se aplice pe suprafata pielii corpului. In cazul in care nu stiti, incalzirea acestora era obligatorie, deoarece era neaparat necesar ca aerul din interiorul lor sa fie inlaturat.

Aplicarea lor trebuia sa dureze cateva minute, iar in momentul in care se dezlipeau de pe suprafata pielii, acestea lasau in urma lor vanatai destul de proeminente. Insa aceste vanatai nu trebuiau sa devina un motiv de ingrijorare pentru nimeni, deoarece aparitia lor in urma aplicarii ventuzelor era una destul de normal.

Mai mult decat atat, specialistii de la business24 spun ca isi pot da seama de tipul afectiunii suferite de catre pacient si nu in ultimul rand, de gravitatea acesteia, in functie de proeminenta vanatailor ramase pe piele in urma aplicarii ventuzelor. Astfel ca, atunci cand proeminenta vanatailor este una mai scazuta, afectiunea nu este una grava, insa atunci cand proeminenta vanatailor este una mai intensa, atunci poate fi adusa in discutie o afectiune destul de serioasa si care necesita tratament specializat.

In tara noastra, in ziua de azi, au aparut ventuze de masaj realizate din silicon. Acestea sunt realizate in special in scopul masajulul anticelulitic. Si spun asta din cauza ca, siliconul este un material destul de moale si flexibil, astfel ca ventuzele pentru masaj realizate din silicon pot fi folosite cu succes pentru masarea tuturor partilor corpului, chiar si a celor mai greu accesibile dintre acestea.

cat costa o optimizare seo

Pentru cei interesati, puteti avea parte de un masaj anticelulitic cu ventuze la aproape orice centru spa din tara noastra, iar cu siguranta rezultatele acestuia vor fi garantate si veti scapa de celulita nedorita intr-un timp destul de scurt.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.