Telemea de vaca – gustoasa, versatila, branza noastra zilnica

0
Share Button

Branza telemea de vaca este una din vele mai versatile branzeturi de la noi din tara. Branza telemea per ansamblu este una specifica romanilor, un tip de branza mai tare, dar nu sfaramicioasa, gasita deseori in blocuri mari, care poate fi taiata in felii si asociata cu atat de multe alimente si mancaruri.

cat costa o optimizare seo

Are un continut ridicat de apa, este o branza usoara, iar nivelul de sare continut depinde de producator. In acelasi timp poate fi lasata in apa, daca este prea sarata. Este un aliment foarte bun, telemeaua este un tip de branza ce poate usor face parte din aproape fiecare masa, sau gustare.

Pentru aportul zilnic de calciu si doza necesara de branzeturi, telemeaua de vaca este intotdeauna o optiune buna. In Bucuresti gasesti telemea de vaca la Selgros Drumul Taberei.

Branza telemea este tipul meu favorit de branza, prefer cea de vaca, fata de cea din oaie datorita aromei pe care aceasta din urma o are. Cred ca majoritatea oamenilor prefera telemeaua din vaca, produsele din oaie de regula fiind mai putin populare. Dar sa revenim la diferitele modalitati in care putem consuma telemea de vaca.

Branza telemea de vaca cu legume, cu rosii, cu castraveti, este o gustare sau chiar si o salata foarte buna.

Telemea de vaca pane, aceasta varianta, este mai putin sanatoasa dar la fel de buna.

Servita ca si aperitiv in sandwichuri, in loc de cascaval, telemeaua ii poate tine locul foarte bine, oferind o noua aroma sandwichurilor tale cu mamaliga si smantana.

libris.ro

Branza telemea de vaca cred ca este branza pe care ai putea sa o mananci in fiecare zi fara sa te saturi de ea. Poti sa o asociezi cu atat de multe alimente, incat combinatiile sunt nesfarsite.

Selgros Bucuresti Drumul Taberei
Produse alimentare si nealimentare
Str. Valea Cascadelor Nr.26B
Bucuresti, 061515 , RO
Tel: 0212 258 000
Fax 021 225 81 99

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.