Telefoanele mobile Nokia X s-au aflat printre vedetele anului 2014

0
Telefoanele mobile Nokia X s-au aflat printre vedetele anului 2014
Share Button

Fiecare utilizator are anumite criterii de a alege telefonul mobil potrivit, iar telefoanele Nokia se afla printre preferintele romanilor, dar si ale clientilor din alte colturi ale lumii. Chiar daca sunt considerate printre cele mai bune telefoane, nu este exclus ca macar o odata sa va confruntati cu nevoia de a schimba displayul unui telefon sau chiar de a va cumpara noi acumulatori Nokia originali .

In luna aprilie a anului 2014 Nokia a anuntat noile telefoane inteligente Nokia X. Acestea folosesc sistemul de operare Android, impreuna cu servicii Microsoft cunoscute, pentru a indeplini cerintele exigente ale utilizatorilor.

Astfel, Nokia X dual Sim dispune de un ecran de 4 inch si cu o interfata care este inspirata din gama Lumia. Toate telefoanele Nokia X beneficiaza de aplicatii si jocuri preinstalate. De asemenea, dispune de o capacitate de extindere a memoriei de pana la 32GB si de o baterie de 1500 mAH. Este disponibil in culorile verde aprins, rosu aprins, negru, alb, galben sau cyan.

Dispozitivul premium din gama Nokia X este Nokia XL. Acesta dispune de un ecran de 5 inch, o camera frontala de 2 MP si o camera de 5 MP cu autofocus. La acest telefon veti intalni un procesor Dual core Qualcomm Snapdragon la 1 GHz, capacitatea de a extinde memoria de pana la 2000mAH si baterie de 2000 mAH. In plus, este disponibil in diferite nuante, precum cyan, galben, alb, negru, portocaliu sau verde aprins. Preturile pentru telefoanele din gama Nokia X sunt accesibile.

cat costa o optimizare seo

De la lansarea primului dispozitiv mobil Nokia si pana astazi, finlandezii au oferit solutii optime utilizatorilor de telefonie mobila. Astazi se poate alege dintre o gama variata de telefoane, cu functii diferite, care se potrivesc atat celor interesati de functii smart, cat si celor care isi doresc un telefon cu functii de baza.

Nokia este o companie demna de a fi introdusa in Guiness World Record cu Nokia Lumia 730. Acest model este echipat cu o camera frontala de 5 megapixeli, optimizata pentru selfie. Astfel, cel mai mare selfie s-a realizat cu un terminal Nokia Lumia 730. Imaginea a fost realizata in fata unui mall din Bangladesh cu numele de Bashundhara City Shopping Mall.

Chiar daca dispuneti de un telefon Nokia X sau de un alt dispozitiv mobil produs de compania finlandeza si veti intampina probleme cu bateria telefonului, nu trebuie sa va ingrijorati. Este cunoscut faptul ca toate aplicatiile instalate pe un smartphone solicita foarte mult bateria telefonului.

libris.ro

Daca nu gasiti solutii pentru a prelungi durata de viata a bateriei, puteti opta pentru noi acumulatori Nokia originali.
Pe site-ul Accesoriigsm.ro veti gasi o gama variata de acumulatori Nokia originali, potriviti modelului dumneavoastra de telefon mobil. Cu ajutorul unei noi baterii, telefonul va fi ca nou, pentru a va putea bucura in continuare de numeroasele aplicatii si jocuri, fara sa va cumparati un nou dispozitiv mobil.

Atat telefoanele Nokia X, cat si celelalte modele ale producatorului finlandez s-au bucurat de succes in Romania si cu siguranta vor fi primite cu bratele deschise si viitoarele terminale care vor fi lansate.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.