Sfaturi pentru organizarea botezului

0
Share Button

Atunci cand incepeti organizarea botezului, este foarte important sa aveti animatori si ursitoare. Daca totusi la animatori puteti renunta, ursitoarele sunt un must have si cele mai bune ursitoare sunt pe www.Ursulla.ro .

Un botez este un moment important in viata oricarei persoane. O ceremonie de botez este momentul perfect pentru a ii aduna pe toti cei dragi la un loc. Alegerea cu grija a unei biserici, a nasilor si a unui loc de petrecere, trebuie planificate cu atentie si sunt elemente foarte importante pentru ca o petrecere de botez sa iasa perfect.

Localizati bisericile din zona. In functie de faptul ca apartineti unei anumite parohii sau nu, este posibil sa fie necesar sa gasiti o biserica in care sa organizati ceremonia, alta decat cea la care mergeti de obicei. Puteti dori, de asemenea, sa gazduiti botezul intr-o biserica diferita si mai grandioasa decat cea obisnuita si puteti vizita locatii diferite pentru a va ajuta sa restrangeti lista de optiuni. Vizitati posibile locatii sau biserici unde ati putea dori sa tineti botezul.

Luati in considerare factori cum ar fi modul in care stilul si credintele se potrivesc cu a voastra, precum si daca dimensiunea poate gazdui numarului de persoane pe care doriti sa le invitati.

libris.ro

Gasiti o biserica cu cel putin cateva luni in avans, pentru a putea cunoaste preotii si pentru a afla conditiile de organizare a unui botez.

Contactati clerul bisericii. Odata ce ati localizat cel putin o posibila biserica in care sa tineti botezul, programati o intalnire cu preotul sau cu administratorul. Ea va poate da o idee mai buna cu privire la cerintele pe care Biserica le poate avea pentru botez sau alte traditii pe care congregatia le urmeaza pentru botezuri.

Faceti o lista a asteptarilor si dorintelor pe care le aveti pentru botez. Discutati-le cu clerul pentru a vedea daca acestea sunt posibile la biserica.

Adresati eventualele intrebari pe care le puteti avea. Poate doriti sa intrebati despre orice asteptare a bisericii de la voi sau de la persoana botezata, cum ar fi chestiuni legate de prezenta unui fotograf sau a unui cameraman.

Programati botezul. Dupa ce ati decis cu succes asupra locului de botez, programati botezul. Luati in considerare datele speciale, cum ar fi Pastele sau Craciunul, pentru botez, care ar putea face evenimentul mai special sau ar putea facilita participarea oaspetilor din oras. Programati data cu cel putin patru saptamani in avans. Propuneti mai multe date diferite pentru a va asigura ca gasiti biserica libera.

Compuneti o lista de oaspeti. Veti dori probabil ca oamenii sa participe la ceremonie si la o petrecere dupa aceea. Faceti o lista a oaspetilor siguri si a celor de la care asteptati confirmare.

Discutati lista cu sotul / sotia, cu nasii sau cu oricine altcineva care participa la ceremonie. Decideti cate persoane doriti sa participe, inclusiv daca petrecerea este doar pentru adulti sau daca aveti ceva pentru copii, de asemenea.  De exemplu, daca decideti sa includeti copii, veti avea nevoie uneori si de supraveghetorii sau de activitati pentru copii care sa ii tina pe acestia ocupati.

cat costa o optimizare seo

Asigurati-va ca numarul de invitati are loc  in biserica si in orice loc de petrecere ales.

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.