Rolul Diavit in combaterea diabetului

0
Rolul Diavit in combaterea diabetului
Share Button

Ne-am intrebat vreodata care este principiul de functionare corecta si eficienta al organismului uman? De ce uneori avem o cantitate mai mare de energie, care ne determina sa reusim sa facem majoritatea activitatilor propuse, iar alteori ne simtim ca lipsiti de vlaga? Organismul nostru este alimentat in permanenta cu glucoza, o substanta la care se ajunge prin dizolvarea alimentelor, in urma procesului de digestie.

libris.ro

In anumite cazuri, acest proces nu se deruleaza asa cum ar fi normal, iar tulburarile de metabolism de acest gen duc la aparitia diabetului, o boala ce trebuie monitorizata foarte atent si tratata din timp, atat pe baza medicamentoasa traditionala, cat si prin produse naturale, unul dintre cele mai noi produse de acest fel fiind medicamentul naturist Diavit, special creat pentru pacientii ce sufera de dereglari ale glicemiei si diabet.

Diavit este un produs natural, al carui efect principal este stimularea metabolismului, astfel incat acesta sa se produca in parametrii normali. Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.

Glicemia, cea pe care produsul se lupta sa o aduca la valorile ei normale, reprezinta nivelul de glucoza ce se regaseste in sange. Derivatiile ce se pot produce in urma unui dezechilibru de metabolism, prin cresterea sau scaderea nivelului normal de glucoza se ramifica bidirectional in hipoglicemie si hiperglicemie.

Hipoglicemia se instaleza atunci cand nivelul glucozei este mult mai scazut decat necesarul organismului. Aceasta nu este suficienta pentru asigurarea energiei ce ar trebui sa fie transmise muschilor, de aici rezultand starile vizibile de slabiciune si oboseala, in prima faza, ajungandu-se pana la stari de pierdere a cunostintei si lesin, in cazurile trecute de faza incipienta.

Hiperglicemia, este reversul scaderii glicemiei, si este cauza ce determina aparitia diabetului. Nivelul de glucoza este mare, iar in acest caz se recomanda utilizarea unor surogati de zaharuri, astfel incat nivelul acestora sa se regaseasca in parametri normali. Inlocuirea zaharului si consumul de fructoza in locul fructelor normale sunt doua dintre masurile principale stabilite in cazul unui regim alimentar aferent unei persoane care sufera de aceasta afectiune.

Valorile glicemiei trebuie testate in permanenta pentru a putea preveni aparitia acestei tulburari de metabolism. Recoltarile se fac dimineata, pe nemancate, astfel incat rezultatele sa nu fie influentate de continutul de glucoza al alimentelor ingerate. Poate ar fi important de mentionat faptul ca exista o serie de factori ce favorizeaza aparitia diabetului, precum alimentatia nesanatoasa, stress-ul, lipsa miscarii fizice, obezitatea si fumatul.

cat costa o optimizare seo

Alimentatia este factorul cel mai important ce contribuie la dezvoltarea unei astfel de afectiuni, mesele copioase, ori cele bogate in continut de grasimi si zaharuri fiind cauze determinante ale bolii. Exista o serie de alimente ce pot fi consumate astfel incat nivelul glicemic sa poate fi reglat in mod natural, fluctuatiile sa poata fi evitate, iar procesele de digestie sa poata fi realizate la standarde de normalitate. Pestele, pe langa aportul de Omega 3 pe care il poate aduce in organism este si o importanta sursa de antioxidanti ce ajuta la procesul de digestie. Merele, consumate in starea lor naturala au acelasi efect, si mai mult decat atat au si un continut bogat de fibre.

Alte alimente cu importanta deosebita pentru acest tip de afectiune sunt citricele si morcovii.

Diavit este un produs ce combina aceste proprietati ale alimentelor mentionate anterior, si este imbunatatit prin amestecul de afine cu catina, despre care se stie ca sunt cele mai bune doua plante ce au ca efect cresterea valorilor de minerale si vitamine necesare organismului uman.

Produsul nu creaza dependenta si poate fi administrat si in cazul copiilor, iar rezultatele de care se bucura sunt de-a dreptul remarcabile, majoritatea utilizatorilor semnaland o scadere treptata a glicemiei in urma utilizarii medicamentului naturist. Polifenolii prezenti in compozitia acestui medicament ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, la cresterea elasticitatii vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.

Din fericire acest continut de glucoza poate fi tinut sub control, Diavit fiind la acest moment medicamentul minune ce pare sa combata afectiunea ce tine de schimbarile de metabolism. In Romania este pus la dispozitie prin magazine online, unde pe langa acest produs mai puteti gasi si o gama larga de produse cosmetice, de ingrijire sau medicamentoase, toate la cele mai inalte standarde de calitate.

It's only fair to share...
Share on Facebook4Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.