Problemele iSight Camera de pe Iphone 6 Plus

0
Problemele iSight Camera de pe Iphone 6 Plus
Share Button

Compania Apple a determinat ca un mic procent din seria device-urilor iPhone 6 Plus, are probleme cu iSight Camera, in speta cu o anumita componenta a acestei camere, care poate ceda, cauzand fenomene de blurare (blur) in fotografiile efectuate.

Unitatile afectate sunt restranse la un anumit numar de serie (serial number) si au fost vandute majoritatea, in perioada Septembrie 2014 – Ianuarie 2015. Daca esti in cautare de piese iPhone 6 originale, intra pe MagazinGsm.ro.

Daca device-ul iPhone 6 Plus pe care il detii, produce fotografii blurate si se incadreaza in categoria respectiva a numerelor de serie, Apple iti va schimba dispozitivul iSight Camera, gratuit. iSight

Camera este localizata in partea din spate a device-ului iPhone 6 Plus. Numarul de device-uri cu aceasta problema la dispozitivul iSight Camera, este unul destul de limitat.

libris.ro

Compania a dezvaluit aceasta situatie pe o pagina de suport, explicand ca dispozitivul iSight Camera este cel care blureaza fotografiile (nu este o eroare de soft).

Apple face reclama la camerele de pe iPhone 6 Plus prin diferite materiale printate si prin intermediul televiziunilor (prin reclame), reclama conceputa sa sublinieze cat de grozave sunt aceste camere. Nu stim inca numarul exact de persoane afectate de aceste probleme ale camerei, dar suspectam ca nu este unul foarte mare.

Apple va sfatuieste si va arata pasii necesari pentru a depasi aceasta experienta neplacuta. Compania explica modul de pozitionare al camerei (pe spatele telefonului) si indruma posesorii de device-uri cu astfel de probleme, despre etapele pe care trebuie sa le parcurga pentru obtinerea unui device nou sau pentru reparatii.

cat costa o optimizare seo

Numarul de serie pentru telefoanele afectate ar trebui sa fie introdus intr-un “search box” pe site-ul Apple si anume pe pagina de recall (recall page), in acest mod telefonul tau va fi trimis catre un Apple Store si i se va repara camera. In cazul in care reparatia nu produce efectele dorite, device-ul tau va fi inlocuit cu unul nou, care nu prezinta respectiva problema.

Totusi, Apple nu va accepta sa aduceti device-uri care se afla intr-o stare avansata de degradare. De exemplu daca vei duce un smartphone cu ecranul fisurat, spart sau urme vizibile de lovire, reparatiile nu vor face subiectul garantiei, asa ca nu vor fi gratuite.

Procesul de inlocuire.

iPhone-ul tau va fi diagnosticat de catre specialistii de la Apple, inainte de servisare, pentru a vedea daca este eligibil pentru acest program de service si daca este in stare de functionare (in afara de problema cu camera).

Pentru a-ti pregati iPhone-ul de procesul de inlocuire Apple, te sfatuim sa faci un back-up tuturor datelor importante de pe Smartphone, back-up ce poate fi efectuat prin aplicatiile iTunes sau iCloud.

De asemenea, Apple poate restrange sau limita reparatiile, la zona sau tara din care a fost cumparat produsul original. Acest program de la Apple la nivel global nu extinde acoperirea prin garantie standard, a iPhone 6 Plus.

Programul acopera doar device-urile iPhone 6 Plus afectate de problemele de blurare in cazul dispozitivelor iSight Camera, o perioada de maxim 3 ani de la vanzarea primului model cu astfel de probleme.

It's only fair to share...
Share on Facebook20Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.