Probleme ale smartphone-urilor cauzate de catre utilizatori

0
Probleme ale smartphone-urilor cauzate de catre utilizatori
Share Button

 

Fiecare utilizator isi cumpara un smartphone cu scopul de a-l putea utiliza in cat mai multe scopuri, si totodata cu gandul de a se putea folosi de dispozitiv o perioada de timp cat mai indelungata.

Ei bine, de foarte multe ori insa, utilizatorii isi indreapta atentia spre cele mai noi si spre cele mai performante dispozitive de pe piata, pentru a se putea folosi de ele cat mai mult timp, insa si aceasta tactica poate sa fie gresita.

Este foarte important ca tu ca si utilizator, in momentul in care iti cumperi un smartphone, sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile, pentru ca in caz contrar poti avea surprize neplacute.

Fara doar si poate, cel mai util accesoriu pentru un smartphone este geamul de protectie pentru ecran, realizat din sticla, care are rolul de a-i oferi ecranului o foarte buna protectie atat in cazul unor lovituri, cat si impotriva unor factori precum praful sau mizeria.

Cei care nu isi echipeaza telefoanele cu astfel de accesorii, nu trebuie sa fie surprinsi de faptul ca in urma primului impact, dispozitivele lor ajung sa aiba display-ul spart.

Dintre toate acele piese telefoane, display-ul este cea mai sensibila piesa a unui smartphone, asa ca este si normal ca intr-un service gsm, sa fie o multime de telefoane care au nevoie de o inlocuire display.

Tot datorita neglijentei utilizatorilor care nu isi protejeaza dispozitivul cu un astfel de accesoriu, chiar si touchscreen-ul telefonului poate avea probleme. In urma unei lovituri, mai mult ca sigur aceasta piesa se va crapa si va fi nevoie de un alt touchscreen smartphone.

libris.ro

Anumiti utilizatori de smartphone nu fac greseala de a nu-si echipa telefoanele cu accesoriile de protectie, insa in urma unui mic moment de neatentie ajung sa isi scape terminalele in apa.

Apa sau alte lichide sunt foarte daunatoare pentru telefoane, asa ca oricat ar fi acestea de performante, in cazul in care ajung sa intre in contact fie cu apa, fie cu alte lichide, ele pot suferi daune grave.

Sunt situatii in care daca telefonul este scos repede din apa sau nu este lasat foarte mult timp in contact cu lichidele, sa se poata remedia problema fara o vizita la service.

In cazul in care insa, dispozitivul a fost tinut mai mult timp in apa, atunci sunt sanse mari ca piese importante precum procesorul, placa de baza sau alte piese importante, sa fie foarte afectate, iar dispozitivul sa nu mai poata fi reparat.

Chiar si bateria telefonului poate avea de suferit datorita neglijentei utilizatorilor. Sunt multi utilizatori care isi pun telefonul la incarcat chiar si atunci cand bateria terminalului este aproape incarcata complet.

Alti utilizatori isi lasa terminalele la incarcat peste noapte, si uita sa le deconecteze dimineata de la curent.

Cu siguranta cei care comit astfel de neglijente, intr-o perioada de timp relativ scurta, vor constata faptul ca bateria telefonului lor nu mai rezista mult timp incarcata, si au nevoie de o alta baterie smartphone.

cat costa o optimizare seo

Asadar, dupa cum se si poate vedea, sunt o multime de cazuri in care smartphone-urile se pot defecta sau pot sa intampine probleme de functionare, din cauza neglijentei utilizatorilor.

 

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.