Moduri prin care un smartphone poate fi utilizat de catre artisti

0
Moduri prin care un smartphone poate fi utilizat de catre artisti
Share Button

S-au generat diverse discutii in ultimii ani vis-à-vis de modul in care tehnologia smartphone ar putea suprima domeniul artistic. Este adevarat ca acste telefoane tind mai mult sa dezvolte activitati ce se desfasoara in plan virtual.

Cu toate acestea, nu inseamna ca tehnologia telefoanelor moderne nu poate fi exploata si in domenii ce tin mai mult de traditional si artizanat. Diversele accesorii iPhone disponibile pe site-uri de profil precum www.magazingsm.ro, pot fi de ajutor, intr-un mod sau altul, la expunerea, promovarea sau chiar realizarea de opere de arta.

Utilizand camera telefonului, consumatorul poate face cat de multe fotografii de referinta doreste. Chiar daca acea camera incorporata nu e la ce mai buna rezolutie, este mai bine decat sa nu ai deloc o camera foto.

In acest fel, camera poate suplini caietul de schite, astfel inca, atunci cand ajungeti la studio, puteti trece prin imaginile facute, in ideea in care cateva dintre ele v-ar inspira pentru un nou proiect. Asadar, unele accesorii iPhone pot avea un rol inspirational sau motivational in domeniul creativ.

cat costa o optimizare seo

Chiar si pentru un creator de arta, o lista zilnica de activitati pe care le are de interprins i-ar fi utila. Si nu doar atat. Ideile vin oricand si poate nu tot timpul ai un creion si o hartie in mana sa le inregistrezi pentru o data viitoare. In schimb telefonul e tot timpul in preajma, Asadar, un smartphone poate fi un bun instrument pentru realizarea de notite cu idei si alte imagini pe care ai vrea sa ti le aduci aminte. Toate acestea pot fi cumulate in acelasi loc si pastrate la loc sigur, fara riscul de a le pierde.

Orice creator de arta modern administreaza un blog pentru a mentine legatura cu cei care ii apreciaza arta si viitorii cumparatori. Detinand un telefon smartphone, posturile de blog pot fi facute oriunde. Nu este necesara o pauza in studio, cand traversarile prin oras dintr-un loc in altul sunt pline de momente moarte cand efectiv nu ai nimic de facut decat sa astepti: un autobuz, un metro, in coada la banca etc.

Cu un smartphone in mana, timp la dispozitie si ideea pentru blog in minte, puteti posta pe blog in orice moment al zilei.

libris.ro

Atunci cand chiar aveti nevoie de o pauza din atelierul de lucru, o puteti petrece citind mail-ul, stirile sau carti de tip eBooks. Nu este nevoie sa faceti aceste activitati pe computerul personal. Pe un smartphone, pauza poate fi fructificata cu orice fel de aplicatii care sa va destinda o vreme de la activitatea de baza, inclusiv aplicatiile site-urilor de socializare.

Chiar daca aveti un blog pe care va promovati arta, este importanta si realizarea conexiunilor cu oamenii interesati de arta pe care o creati, dar si cu alti artisti din breasla.

Un alt lucru interesant pe care il puteti face cu un smartphone este sa transmiteti live un vernisaj dintr-o galerie de arta. Poate fi un vernisaj al un colectii persoanale sau poate din cadrul unui alteveniment artistic in care sunteti interesant. Puteti utiliza programele de socializare pentru a distribui instant aceste materiale foto sau video, imagini care v-ar putea furniza imediat feedback care v-ar putea fi de folos.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.