Merita sa iti schimbi carcasa iPhone?

0
Merita sa iti schimbi carcasa iPhone?
Share Button

Daca esti obisnuit cu modelele mai vechi de telefoane, stii ca in cele mai multe cazuri este mai convenabil sa investesti banii intr-un nou telefon decat sa cumperi o carcasa in cazul in care cea veche are prea multe zgarieturi, s-a spart sau nu mai sta fixa. Mai este, insa, aceeasi idee aplicabila in cazul iPhone-urilor?

Daca luam in considerare numai pretul noilor modele, achizitionarea unei carcase noi in locul unui telefon nou nu pare a fi o idee atat de rea, chiar daca nici pretul unor astfel de accesorii iPhone nu este neaparat convenabil pentru buzunarul unui roman.

In ce situatii merita sa inlocuiesti carcasa iPhone/ului tau? Daca zgarieturile si aspectul invechit nu te deranjeaza, cu siguranta vei prefera ca butoanele de volum, de setare a modului silentions sau de pornire, precum si usita Sim sa functioneze fara probleme.

Mai ales in cazul in care obisnuiesti sa reduci volumul soneriei telefonului in functie de situatiile in care te afli sau daca partici la mai multe sendinte in fiecare zi si, de aceea, folosesti foarte des butonul ce seteaza modul silentios automat, nu este exclus sa sesizezi ca sensibilitatea butoanelor se deterioreaza.

Este destul de frustrant sa fii nevoit sa incerci de nenumarate ori sa opresti sonorul telefonul pana reusesti sau sa nu mai poti folosi butonul de setare directa, fiind obligat sa mergi la setarile din meniu de fiecare data. Din fericire, acest lucru se poate rezolva inlocuind butonul sau carcasa cu accesorii iPhone noi.

O carcasa Apple iPhone 5, de pilda, are un pret accesibil si care este, cu siguranta, de preferat nervilor si timpului pe care il consumi atunci cand telefonul nu functioneaza perfect. Este prevazuta cu un buton de pornire, un buton silentios si unul de setare a volumui, drept urmare este solutia pentru oricare situatie in care unul dintre aceste butoane nu functioneaza.

Este adevarat ca anumite defecte de acest tip pot fi reparate fara a inlocui intreaga carcasa. De altfel, exista nenumarate articole si clip-uri video pe Youtube si alte site-uri in care sunt prezentati pasii ce trebuie urmati pentru a repara un buton blocat al telefonului. Insa, adeseori, incercand sa repari, poti ajunge sa strici mai mult. In plus, sansele ca problema sa apara din nou nu sunt deloc mici. De aceea, o cautare rapida in stocurile magazinelor online ce vand accesorii iPhone pare a fi o solutie mai buna, precum www.accesoriigsm.ro.

libris.ro

Desigur, nu este nevoie ca un buton sa nu functioneze sau ca bateria sa nu mai fie sustinuta corect de capacul din spate pentru a te hotari sa schimbi carcasa iPhone-ului tau.

Daca vrei ca telefonul tau sa aiba o culoare noua sau un design diferit, fie pentru ca cel pe care il aveai pana acum nu se potriveste stilului in care trebuie sa te imbraci la serviciu, fie pentru ca simti pur si simplu nevoia sa faci o schimbare, merita sa cauti o carcasa care sa iti placa mai mult printre nenumaratele accesorii iPhone pe care le gasesti in magazinele online.

Chiar daca nu sunt neaparat ieftine pentru buzunarul tau, le poti gasi la preturi rezonabile, iar investitia este una pe termen daca nu lung, cel putin mediu.

cat costa o optimizare seo

It's only fair to share...
Share on Facebook17Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.