Instalatii electrice de lumini pentru bradul de Craciun

0
Instalatii electrice de lumini pentru bradul de Craciun
Share Button

Bradul, simbolul Craciunului, poate fi dat uitarii in cazul in care te gandesti sa experimentezi și altceva. Un brad artificial Craciun poate fi inlocuit simplu cu pomul care strajuiește gradina din fata casei sau sta semet undeva in jurul gardului de langa poarta.

libris.ro

Acestia pot fi impodobiti dupa placul fiecaruia. Aici poti folosi instalatii luminoase sub forme de franghie pe care le poti infasura in jurul pomului.

Cu ajutorul catorva decoratiuni bine alese și a unei instalații electrice de beculete poți avea o casa inconjurata de lumini și culoare, iar bradul artifcial de Craciun sa nu mai fie vedeta petrecerii.  Acum gasesti pe piața o multitudine de instalatii cu beculete, sub forma de benzi luminoase sau altfel, care de care mai atragatoare.

Poti alege instalații pe care le vei programa sa lumineze in diferite moduri si intr-un anumit ritm. Un banal corcodus, de pilda, aflat la poarta, poate deveni, cu ajutorul unei instalații de lumini, pomul de Craciun inedit la care poate te-ai gandit, dar nu ai reusit niciodata sa-l ai din varii  motive.

In ultimii ani, tot mai populare au devenit instalațiile de lumini cu beculete.  Acestea sunt, cel mai des, folosite de persoanele care vor sa aiba o casa distinsa printre cele multe și pe care o  imbraca in lumini de toate culorile.

Poti alege diverse modele pentru a-ti infrumuseta sarbatorile: turturi cu led care dau efect de ninsoare, perdea de lumini profesionale, figurine luminoase in forma de  stea cu leduri, siruri luminoase cu leduri, etc.

Trebuie sa stii de la inceput ce fel de instalatie iti doresti, cu leduri sau cu lumina incadescenta. Tine cont ca primele sunt mai eficiente din punct de vedere energetic si, totodata, reduc riscul de incendii pentru ca folosesc mai putin curent si nu au o temperatura ridicata.

cat costa o optimizare seo

Un inconvenient al becurilor de tip led este acela ca iti ofera o lumina mai rece cu care s-ar putea sa te obisnuiesti destul de greu.  Va trebui, pana la urma, sa te acomodezi cu aceste modele de beculete, de tip led, pentru ca acestea vor fi cele care vor utila instalatiile electrice de brad in viitor.

Daca te-ai adaptat destul de repede cu becul economic care iti lumineaza dormitorul, nu ai cum sa ai probleme  cu becurile de tip led ale instalatiei. In functie de tipul instalatiei, te poti bucura de ea de la 300 de ore pana la 2000.

Stiti batranele instalatii cu beculete care v-au luminat iernile copilariei, cand, daca se ardea un bec, nu se mai aprindea niciunul? Ei bine, noile instalatii cu beculete nu mai prezinta acest risc, ele fiind concepute astfel incat, chiar daca se arde un beculet, instalatia sa functioneze in continuare.

Problema care intervine aici este legata de modul in care alegem aceste instalații și locul din care le cumparam. Daca preferam o instalatie cu beculete care sa fie mai voluminoasa, dar nici nu suntem dispusi sa cheltuim multi bani pe ea, singura sansa este de a cumpara un produs ieftin, de slaba calitate din asa-numitele chinezarii facute pe vapor.

It's only fair to share...
Share on Facebook19Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.