Iluminat modern pentru afacerea ta

0
Iluminat modern pentru afacerea ta
Share Button

In momentul in care esti proprietar de afacere, cu siguranta iti doresti ca in fiecare luna costurile cheltuielilor sa fie cat mai mici, iar sumele incasate sa fie cat mai mari.

Fiecare antreprenor isi doreste acest lucru, insa de fiecare data trebuie sa stii faptul ca inainte de a te astepta la castiguri mari, trebuie sa investesti inainte o suma de bani.

In aceasta situatie, pana si preturile facutrilor la energie electrica au un rol foarte important, si trebuie sa fie cat mai mici.

In acest scop, vei putea sa alegi sa iti inlocuiesti vechiul sistem de iluminat al afacerii tale, cu un sistem de iluminat modern. Indiferent de faptul ca ai un magazin alimentar, ca ai deschis un atelier sau un service auto, sau ai nevoie de iluminat modern pentru biroul firmei tale, vei putea sa optezi pentru spoturi led.

cat costa o optimizare seo

Un spot led aplicat, cu siguranta va fi corpul ideal de iluminat pentru incaperea ta, pentru ca in primul rand nu are un pret foarte mare, iar in al doilea rand, consumul de energie pe care il are un astfel de corp de iluminat este redus.

Vei putea sa gasesti spoturi led aplicate 7W, albe si rece orientabile. Astfel de spoturi led vor fi ideale pentru afacerea ta, datorita faptului ca ele vor consuma cu aproximativ 40% mai putina energie decat corpurile economice de iluminat.

Deasemenea, un astfel de spot led, va consuma cu aproximativ 400% mai putina energie electrica decat un corp de iluminat incandescent. Cu siguranta intr-o cladire de birouri, preturile facturilor pentru energie electrica vor fi mult mai mari daca au corpuri de iluminat incandescent, decat intr-o cladire care este iluminata cu spoturi led aplicate.

libris.ro

Ce mai este important de specificat despre acest model de spot led, este faptul ca el va oferi o iluminare constanta in incapere, si va putea sa inlocuiasca fara probeme spoturile led care utilizeaza becuri incandescente, cu halogen sau alte becuri economice.

Un spot led 7W alb rece, este orientabil si contine driver. Diamentrul de montaj al unui astfel de corp de iluminat este de 80 mm. Este important si de stiut faptul ca durata de viata a unui astfel de spot led este de 50 000 de ore, iar un spot led de acest gen are o tensiune de 220 V, are o perioada de garantie de doi ani, in timp ce fluxul luminos este de 550 lm.

Vei avea posibilitatea sa optezi si pentru un spot led 18 W, 6400 K, care are o putere de 18 W, si o tensiune de alimentare AC 220 V.

Fluxul luminos al unui astfel de spot led aplicat este de 1440 lm, frecventa de lucru fiind de 50 – 60 Hz, in timp ce culoarea luminii este de 6400 K. Cumparand un astfel de corp de iluminat, vei beneficia de 2 ani de garantie pentru produs.

Asadar, in cazul in care vrei ca facturile la energie electrica pentru firma ta sa fie mai mici, cel mai bine ar fi ca iluminatul sa fie oferit de catre spoturile led aplicate.

It's only fair to share...
Share on Facebook33Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.