Husa salvatoare pentru smartphone-ul LG

0
Husa salvatoare pentru smartphone-ul LG
Share Button

Daca v-ati cumparat un telefon sau un smartphone LG, ati facut o achizitie foarte inteligenta, acest brand fiind unul din cele mai bune la nivel mondial. Acest brand reuseste sa atraga atentia tuturor si va face sa va simtiti foarte bine avand un asemenea gadget. Dar bineinteles acesta va poate cadea din mana, nu-i asa?

Abia atunci veti realiza ca ati investit foarte multi bani pe LG si trebuie sa va protejati aceasta investitie importanta impotriva unor socuri puternice sau impotriva unor cazaturi. In clipa imediat urmatoare va vine in minte sa achizitionati urgent o husa pentru LG.

Desi compania LG furnizeaza si accesoriile de baza pentru un smartphone, la fel ca multe produse, vine fara huse LG. Deci, dupa ce ati investit ceva bani pe un LG nou, este normal sa investiti si ceva bani pentru o husa salvatoare.

Testele de impact realizate de catre LG sunt unele dintre cele mai reusite. Compania a creat un ecran tactil dupa modelul iPhone cu o tehnologie avansata, ceea ce face ca aceste telefoane sa fie imposibil de zgariat, chiar si cu ceva destul de ascutit. Cu toate acestea, este necesar ca LG sa nu fie lasat neprotejat, fiind posibila avarierea din cauza zgarieturilor, si mai ales al unor lovituri.

cat costa o optimizare seo

Exista numeroase huse de protectie pentru iPhone si cel mai important lucru este ca de regula acestea costa mult mai putin decat un abonament lunar la mobil.

In continuare vom analiza cateva huse LG:
–    tocuri si portofele pentru LG, care reprezinta un salt inainte in confort si stil. Un portofel special sau un toc protejeaza complet telefonul LG, doar atunci cand acesta nu este folosit. Aceste portofele si tocuri sunt realizate din numeroase tipuri de panza si piele.
–    o alta categorie de huse il reprezinta cele LG sub forma de capac care se incadreaza complet in jurul partii din spate a acestuia, cu decupaje pentru a se putea permite accesul la butoanele laterale, incarcatorul telefonului sau camera foto. Husele pentru LG pot fi fabricate din piele, plastic, silicon, etc.

Marele avantaj al unei huse LG este acela ca ofera o protectie speciala partii din spate si in acelasi timp partilor laterale ale telefonului, lasand liber ecranul pentru a putea fi folosit cu usurinta. Unele huse LG vin impreuna cu o folie de protectie speciala pentru display, fiind fabricate cu o multitudine de culori si modele foarte interesante.

libris.ro

Husele LG care rezista in conditii foarte dure sunt husele care ofera cea mai buna protectie, insa au de foarte multe ori un aspect masiv. Aceste huse se adreseaza in special sportivilor si celor care lucreaza de regula in conditii extreme. Aceste modele de huse ofera o protectie speciala la temperaturi extreme, sau socuri foarte puternice.

Rezista destul de bine si daca intra in contact cu diverse lichide. Aceste huse de regula ingroasa destul de mult telefonul. Daca v-ati cumparat un smartphone LG, este obligatoriu sa-i luati si o husa de protectie cat mai rapid, astfel veti risca distrugerea telefonului si veti plati mult mai mult pe reparatie decat pe husa.

It's only fair to share...
Share on Facebook14Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.