Google Adwords este cheia succesului optimizarii SEO?

0
Google Adwords este cheia succesului optimizarii SEO?
Share Button

Una dintre cele mai bune metode prin care putem imbogati performatele propriului site, este si folosirea promovarii platite cu ajutorul motoarelor de cautare.

libris.ro

Bineinteles ca pe langa aceasta promovare este necesara o munca permanenta de prelucrare a paginilor, care se depune zilnic prin procedee de optimizare SEO articole, prin asigurare de legaturi externe cu site-uri care beneficiaza de trafic intens.

Multi incearca sa evite acest lucru, datorita unor costuri mari si a unor rezultate care vin in urma unor analize amanuntite si a unor strategii bine realizate, care necesita resurse de timp foarte mari. Fie ca ne referim la optimizarea SEO in general, si in particular la optimizare seo Braila, vom detalia despre Google Adwords.

Nu este neaparat nevoie sa fiti mari matematicieni, ca sa va dati seama cum functioneaza Google Adwords. Platiti o suma de bani, apoi licitati contra celorlalti utilizatori, pentru a-ti asigura locul printre primele rezultate pe care motorul de cautare le va scoate in evidenta in functie de cuvintele cheie.

cat costa o optimizare seo

Fiecare click dat pe pagina va scadea automat fondul alocat companiei respective, astfel incat motorul de cautare va prefera sa va aflati printre primele pozitii. Astfel pagina este mult mai predispusa accesarii, ceea ce va duce la epuizarea rapida a sumei investite pe de o parte, dar si la posibilitatea ca din numeroasele click-uri devoratoare de bani, cateva dintre acestea sa aduca potentiali clienti pentru afacere.

Folosirea Google Adwords pare o loterie pe langa optimizarea SEO, iar asta ne face sa ne intrebam ce rost mai are tehnica de optimizare SEO blog sau optimizarea site, daca ne mai si platim pozitiile in clasament in acelasi timp?

In mod normal Google Adwords ne ajuta sa ne pozitionam cat mai bine, astfel incat clientii sa fie foarte interesati de anunturile noastre si ulterior sa achizitioneze produse pe care le oferim. Adwords desi pare un devorator de bani si multe resurse imbunatateste cu mult traficul pe o pagina optimizata SEO, care prezinta continut nou si de buna calitate.

Insa cautarile pe baza unui cuvant cheie sau a unei fraze pe care le avem in textul nostru face ca motorul de cautare sa ne pozitioneze intr-un loc cat mai vizibil pentru solicitant.

Se poate si fara Adwords? Google Adwords este practic o plasa de siguranta, insa bineinteles ca se poate si fara acesta, iar exemplu stau numeroasele site-uri care au reusit sa se remarce printre primele rezultate afisate de Google, in baza unei optimizari SEO.

Indiferent pentru care dintre aceste variante veti opta in cele din urma, adica optimizarea SEO, precum si optimizare seo Braila cu sustinere financiara prin Google Adwords, sau fara aceasta, ideea de baza este aceeasi. Practic un motor de cautare va reactiona de fiecare data la cuvintele cheie, indiferent sub ce forma sunt incluse acestea pe site fie ca sunt text sau pdf, fie ca sunt foto sau video.

In concluzie, trebuie sa optimizam site-ul impletind practic cele doua metode. Astfel vom reusi sa avem succes pe o perioada mult mai indelungata de timp.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest5Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.