Ghid de sonorizare evenimente

0
Share Button

V-ati decis sa va ocupati de sonorizari evenimente din pasiune ori pentru ca vi se pare o meserie dinamica si interesanta care are tot potentialul de a va aduce satisfactii si poate sa va asigure existenta pentru ca aveti un bun spirit antreprenorial si ceva cunostinte despre sunet si muzica la modul general.

V-ati facut prieteni din domeniu si stiti cate ceva despre instrumentele audio, aveti un set de boxe active acasa si mai vreti sa va mai achizitionati si un subwoofer pentru a va completa sistemul insa nu stiti ce ar trebui sa faceti mai departe si cum sa monetizati valoarea acestor echipamente pe care le aveti?

Sunteti pasionati de muzica si ati depasit acel moment in care va intrebati cum ar trebui sa porniti consola de DJ, pentru ca aceea pe care o aveti in dotare a fost deja excesiv butonata si invatata foarte bine.

Dupa ce ati decis sa mergeti pe acest drum si sa va apucati de sonorizari pentru evenimentele mici un prim pas pe care ar trebui sa il faceti este sa gasiti clientii care vor fi de acord sa va utilizeze echipamentele dar si cunostintele tehnice pentru realizara nei sonorizari la care sa fiti platit pentru munca prestata.

Ati discutat cu clientii si ati ajuns la un acord penru nevoile de echipamente pentru sonorizare, preturi, data si ati semnat contractul, dar pentru ca sunteti la prima intalnire unde este nevoie de sonorizare profesionala este nevoie sa luati in calcul si cateva detalii importante pentru a va asigura de reuista si pentru a putea primi recomandari spre alti clienti generand si un front de lucru pentru zilele ce vor veni.

Pentru a putea intampina toate problemele ce pot sa apra la un eveniment va prezentam si un mic ghid care va ajuta sa realizati cu succes o sonorizare pentru anumite evenimente cu dimensiuni reduse.

Mai jos va prezentam si echipamentele audio de care veti avea nevoie pentru sonorizare si importanta lor dar si rolul pe care ele il joaca in desfasurarea unui eveniment unde este nevoie de sonorizare pentru sali cu dimensiuni mici.

libris.ro

Fara boxe sonorizarea nu e posibila si prin urmare este necesar sa aveti in dotare si un numar de cel putin 2 boxe cu o putere de cel putin 350 W fiecare pe care le veti pune in stanga si in dreapta salii sau a pupitrului ca sa puteti sustine un eveniment cu dimensiuni mici cum ar fi lansarea unui produs sau lansarea unei carti.

Ca si recomandare pentru evenimentele standard care au loc in spatii de evenimente cu un numar de pana la 200 de persoane trebuie sa aveti cel putin 4 boxe cu difuzoare mari.

cat costa o optimizare seo

In functie de toate caracteristicile si performantele pe care le au boxele disponibile precm si de dimensiunile pe care le au difuzoarele dimensionarea sistemelor de sunet are loc tinand cont de bugetul disponibil si de suprafata locatiei dar si de numar de persoane care participa la acest eveniment. Nu uitati sa tineti cont si de acustica pe care o are sala.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.