Detalii despre geamul de protectie Apple iPad Air 5

0
Detalii despre geamul de protectie Apple iPad Air 5
Share Button

Vom detalia in continuare despre geam de protectie pentru Apple iPad Air 5, care ofera o protectie totala pentru display, touchscreen. Este un Pro Glass Premium Tempered Glass.

A fost creat special pentru protectie si claritate, are o grosime de 0,3 mm si un nivel de duritate al suprafetei de 8-9H, obiectele ascutite nu pot zgaria geamul T-Glass. Are un strat oleophobic pentru a preveni aparitia amprentelor si petelor.

Pe spate este acoperit cu un adeziv puternic din silicon, pentru o aplicare usoara si atasare ferma a geamului. In cazul unor socuri externe prea mari, geamul se poate fisura, dar ecranul nu va fi afectat. Sticla securizata este cu siguranta mult mai buna de cat folia de protectie. Are o transparenta de 99,99%, nici nu se observa ca a fost aplicata.

Acestea ar fi pe scurt detalii pe care trebuie sa le cunoasteti, cand achizitionati un astfel de geam de protectie pentru Apple iPad Air 5.

libris.ro

Daca dupa aplicarea acestui geam de protectie se mai observa fire de praf intre display si sticla, se pot inlatura cu un servetel umed.  Se poate ridica sticla de la unul din colturi inspre centru, dar cu grija sa nu se deterioreze, iar daca firele de praf sunt mai mult pe margini, sticla nu se indeparteaza de tot.

Este un mic dezavantaj, dar este prea mic in comparatie cu avantajele pe care le poate oferi protectia prin geam pentru iPad. Pretul nu este atat de scump si rezultatele sunt cele dorite, adica nu veti mai ajunge in service cu iPad-ul daca se sparge in urma unor accidente nedorite, sau in cazuri grave nu va mai trebui sa inlocuiti iPad-ul cu unul nou.

Aceste detalii despre geamul de protectie va vor ajuta sa il cumparati in cunostinta de cauza pentru a va proteja iPad-ul in situatii neplacute care pot sa apara cand il utilizati in diferite locuri, in masina, in spatii publice, si in casa se pot intampla diverse accidente, dar un geam de protectie ofera cea mai buna protectie, cu costurile cele mai mici.

cat costa o optimizare seo

Desigur, ca oricine detine un Apple iPad Air 5 stie ca are un gadget foarte pretios, si ca o posibila deteriorare a ecranului nu este de dorit, astfel trebuie sa fie foarte atenti la manipularea lui, dar si sa ii ofere imediat dupa achizitionare, acest tip de geam de protectie prin care va fi protejat in orice situatie.

Geamul T-Glass este cel mai rezistent in acest domeniu, iar cel prezentat are si caracteristici foarte bune, adica o grosime foarte mica, un nivel de duritate foarte bun, este oleophobic, are transparenta aproape de 100%.

Asadar, daca vi se recomanda sa il cumparati, nu mai stati pe ganduri, pentru ca este protectia cea mai buna de care are nevoie iPad-ul dumneavoastra, folosit in conditii de maxima siguranta, in orice spatii. Nu se va mai sparge sau deteriora si veti simti oricand ca ati investit ceea ce trebuia pentru a va proteja gadgetul dumneavoastra.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.