De ce va recomandam o baterie extinsa Allview?

0
De ce va recomandam o baterie extinsa Allview?
Share Button

Bateria extinsa pentru smartphone Allview este de 2,5 ori mai mare decat bateria originala, avand 4000 mAh. Pentru ca bateria sa reziste mai mult trebuie urmati cativa pasi importanti, importanti pentru acumulatorii Allview.

libris.ro

Bateria noua este incarcata maxim 50%. Este recomandat ca bateria sa fie lasata pana se descarca de tot. Telefonul va trebui sa aiba baterie 0, iar in momentul inceperii procesului de incarcare telefonul trebuie sa fie inchis.

Pentru a incarca trebuie sa folosim incarcatorul original de 1000 mAh, pentru ca bateria se va incarca si mai greu, vorbim de o incarcare de circa 4 ore pentru ca smartphone-ul sa fie incarcat 100%. Ideal este sa nu intrerupeti procesul de incarcare decat dupa ce s-a finalizat. Incarcati bateria numai cand este pe 0.

Exista unele programe sau aplicatii pe google play care va vor ajuta sa va descarcati bacteria la 0%. Dupa ce ati efectuat pasii necesari, bacteria este golita, puneti smartphone-ul la incarcat timp de 4 ori. La primele 3 incarcari ale bateriei este recomandat sa lasati bacteria sa se descarce in totalitate, pentru a revigora celulele Li-Ion.

Datorita faptului ca bateria este Li-Ion aceasta nu mai trebuie formatata ca in cazul bateriilor vechi ci trebuie lasata sa se descarce in totalitate la primele trei incarcari. Un acumulator  Allview de regula se descarca in 4 ore datorita unor cumuli de factori: in primul rand traficul este 3G, wireless-ul de regula este pornit pentru a avea acces rapid la Internet si automat trebuie sa ai sincronizarile whatsapp, yahoo messenger, facebook, activate.

In al doilea rand luminozitatea trebuie lasata pe maxim. Lasand luminozitatea pe automat, senzorul ecranului trebuie sa analizeze tot timpul schimbarile de luminozitate a mediului. Daca spre exemplu esti intr-o camera mai intunecata, luminozitatea ecranului trebuie sa fie main accentuate , iar daca esti la soare lumina trebuie sa fie putin mai slaba.

De multe ori utilizatorii de Allview au observat cand deblocheaza telefonul in bataia soarelui ca luminozitatea nu porneste la maxim, ci creste treptat pentru ca senzorul analizeaza si totodata consuma destula energie din acumulator.

cat costa o optimizare seo

Cand este dat pe maxim sau mediu, senzorul nu mai are treaba cu verificarea luminozitatii. Este de preferat ca pe parcursul noptii telefonul sa stea inchis, pentru a nu consuma inutil acumulatorul telefonului.

Acumulatorul de 4000 mAh inlocuieste cu usurinta acumulatorul original de 1000 mAh. In interiorul carcasei exista spatiu suficient pentru a introduce acumulatorul mai mare, iar greutatea telefonului nu va creste foarte mult. Autonomia acumulatorului de 4000 mAh pentru Allview va fi mult mai mare, de circa 2 ori mai mare decat cea a acumulatorului original de 1000 mAh. De regula modelul compatibil este P6 Life.

Un acumulator mai mare este cel de 5000 mAh care de altfel reprezinta varful in materie de acumulatori pentru telefoanele Allview. Un acumulator destul de bun este modelul V2 viper care este Li-Ion si are 2000 mAh. Tot din aceeasi categorie este modelul de acumulator simply S, dar care este ceva mai mic avand doar 1280 mAh.

In general, acumulatorii de la Allview sunt destul de buni, contrar celor cu idei preconcepute care considera ca un acumulator produs in China nu poate fi viabil.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.