De ce iti duci iPhone-ul la service?

0
De ce iti duci iPhone-ul la service?
Share Button

Fiecare utilizator de smartphone si-ar dori sa isi poata cumpara un dispozitiv pe care sa il foloseasca fara probleme o perioada de timp cat mai indelungata, insa stim cu totii ca telefoanele cele mai performante, si care sunt si cele mai rezistente, sunt destul de costisitoare.

cat costa o optimizare seo

Ei bine, pentru a avea un telefon foarte performant, si care sa fie si cat mai rezistent in timp, ar cam trebui sa iti indrepti atentia fie spre un model nou aparut de la Samsung, fie spre unul din ultimele modele lansate pe piata de catre cei de la Apple.

Cea mai mare problema a acestor dispozitive este fara doar si poate pretul. Stim cu totii cat de scumpe sunt si ultimele iPhone-uri aparute, dar si ultimele modele Samsung, iar tocmai din acest motiv foarte multa lume nu isi permite sa si le cumpere.

Si totusi, daca iti doresti un model performant al unui astfel de producator, iti poti indrepta atentia spre un model iPhone 5 care in ciuda faptului ca a fost lansat pe piata acum mai mult timp, se pare ca inca este un telefon foarte apreciat de catre utilizatori.

libris.ro

Sunt o multime de persoane care inca isi cumpara si astazi aceste dispozitive si sunt foarte incantate de ele si de modul in care ele functioneaza, insa sunt si utilizatori care se plang ca dispozitivele lor intampina anumite probleme de functionare.

Sunt multe cazuri in care desi dispozitivul are datele mobile activate, utilizatorul nu poate sa navigheze pe internet. Pentru remedierea acestei situatii neplacute, va trebui sa repornesti telefonul iar daca problema nu va disparea, va trebui sa repornesti si conexiunea datelor mobile, sau daca nici asa nu te poti conecta, atunci trebuie ca pentru 30 de secunde sa folosesti modul Avion al telefonului.

Sunt deasemenea o multime de cazuri in care dispozitivul are wifi activat, insa totusi utilizatorul nu poate sa navigheze pe internet. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti restartezi telefonul, iar daca problema va persista, va trebui sa accesezi setarile telefonului, si sa resetezi setarile de conectare la internet.

Sunt insa si cazuri in care utilizatorii se prezinta la service pentru ca vor sa isi cumpere pentru dispozitivul lor un acumulator iPhone 5 , pentru a-l inlocui pe cel existent pe telefon.

Exista si situatii in care utilizatorii isi duc dispozitivul la service pentru ca acesta are nevoie de un display nou, pentru ca datorita neglijentei lor, telefonul a fost scapat pe jos, iar display-ul dispozitivului s-a spart.

O alta problema datorita careia utilizatorii isi duc la service telefonul este aceea ca butoanele de volum, sau butonul home, ori butonul de pornire/oprire nu mai functioneaza, astfel ca fie trebuiesc reparate, fie trebuiesc inlocuite.

Se pot intalni insa si cazuri fericite in care utilizatorii de iPhone 5 sa isi duca telefonul la un service, si anume acele cazuri in care vor sa isi echipeze dispozitivul cu accesoriile de protectie necesare, sau atunci cand isi doresc alte accesorii pentru telefonul lor.

It's only fair to share...
Share on Facebook50Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.