De ce avem nevoie de amanet?

0
De ce avem nevoie de amanet?
Share Button

Tinand cont de conditiile economice din prezent ni se poate intampla sa avem nevoie de bani urgent si sa nu avem de unde sa ii obtinem. Bancile ofera credit in urma unor conditii impuse.

Dupa ce se aproba un credit sun necesare nenumarate hartii si procesul de obtinere a banilor este de foarte multe ori lung si suparator si in plus ni se poate intampla sa avem nevoie urgenta de bani rapid si un astfel de imprumut nu ne va fi de folos.

De asemenea, imprumuturile la banca trebuie sa fie restituite si de multe ori nu avem posibilitatea de a plati rate. Ni se intampla totusi sa avem acasa electronice cum ar fi telefoanele care sa fie scumpe si sa poata fi valorificate si atunci putem apela de exemplu la un amanet telefoane pentru a putea obtine banii de care avem nevoie.

La un amanet vom primi banii pe loc si telefonul pe care il ducem va fi evaluat la o valoare cat mai corecta.

libris.ro

De asemenea, un alt aspect la fel de important este si faptul ca la un amanet indiferent ce obiecte vom lasa putem sa restituim sau nu banii respectivi. In cazul in care nu restituim suma primita bunul amanetat va intra in proprietatea casei de amanet si il vom pierde, insa de cele mai multe ori aceasta nu repreztina o problema majora pentru ca in general ducem obiecte pe care oricum nu le mai voiam, in special atunci cand ducem telefoane si alte electronice de felul acesta.

Este recomandat ca aparatele pe care le duceti la amanet sa fie in stare foarte buna sau cat mai buna pentru a obtine cat mai mult pe ele. Cand spunem stare buna ne referim si la aspect si la functionare. Telefonul ar trebui sa mearga bine si de asemenea sa aiba un aspect cat mai aproape de intact. Cu cat zgarieturile sunt mai numeroase sau exista alte semne de deteriorare cu atat pretul va scadea.

Inainte de a duce telefonul la amanet va recomandam sa ii scoateti cardul de memorie sau sa il goliti in calculator, sa stergeti contactele din telefon si pozele sau filmuletele si tot ceea ce tine de informatiile personale, inclusiv sa goliti mesageria. Deconectati-va de la toate conturile in care erati logat pe telefonul respectiv, de la mail, facebook si alte astfel de conturi pentru ca persoana care va intra in posesia telefonului sa nu va poata fura aceste conturi.

Este recomandat chiar daca puteti sa dati un reset la setarile din fabrica si sa stergeti toate aplicatiile utilizate.

Puteti sa apelati la amanet telefoane si atunci cand nu aveti nevoie urgenta de bani. Sa ne imaginam ca aveati un telefon functional dar pur si simplu vreti unul nou si modern.

cat costa o optimizare seo

Veti cheltui o suma de bani pentru telefonul respectiv dar de asemenea puteti sa valorificati si vechiul telefon pe care in mod normal il veti lasa intr-un dulap si veti uita de el. Il puteti pune pe site-uri de anunturi sau puteti merge cu el la amanet telefoane si veti recupera o parte din investitie.

It's only fair to share...
Share on Facebook53Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest5Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.