De ce ajung de obicei terminalele Apple la service?

0
De ce ajung de obicei terminalele Apple la service?
Share Button

In prezent, fiecare persoana detine cel putin un smartphone, iar acest lucru se datoreaza in mod special evolutiei incredibile pe care au avut-o aceste dispozitive odata cu trecerea timpului.

libris.ro

Ei bine, atunci cand esti in cautarea unui telefon mobil inteligent, cu siguranta nu iti doresti un model care sa se blocheze foarte des in momentul in care il vei utiliza, astfel ca nu iti vei indrepta atentia spre modele care apartin firmelor mici de pe piata.

Pentru a avea un telefon de care sa te poti bucura oricand, va fi nevoie sa optezi pentru un model al unui brand de top, iar in acest caz, vei putea sa iti alegi un model iPhone, al brandului american Apple, si mai mult ca sigur te vei felicita pentru alegerea facuta.

Trebuie insa mentionat faptul ca aceste telefoane pot sa coste destul de mult, si sunt si destul de sensibile, astfel ca pentru a nu te duce cu telefonul la un service de reparatii iPhone, va fi nevoie sa ii oferi acestuia o foarte mare atentie, si sa te ocupi de intretinerea lui, ca la carte.

cat costa o optimizare seo

Se stie faptul ca telefoanele care ajung la service pentru a fi reparate, de cele mai multe ori au nevoie de un display nou, pentru ca datorita neglijentei utilizatorului, dispozitivul a fost scapat pe jos, sau a fost lovit de un corp dur.

Pentru a evita o astfel de situatie neplacuta, in momentul in care iti cumperi un smartphone, indiferent ca optezi pentru un model iPhone sau nu, trebuie sa iti cumperi foarte rapid si accesoriile care ofera protectie telefonului, respectiv husa si geamul de protectie din sticla pentru ecran.

Urmatoarea situatie destul de des intalnita de catre expertii de la service-ul de reparatii iPhone, este aceea in care utilizatorii ajung la service cu telefonul care nu mai functioneaza datorita faptului ca a fost scapat in apa.

In cazul in care iti scapi terminalul iPhone in apa, trebuie sa ii decuplezi de urgenta bateria, sa scoti si cartela din telefon si sa il lasi la uscat aproximativ 24 de ore, dupa care daca nu va functiona, va fi nevoie sa il duci la reparat la service. In aceasta perioada nu trebuie sa incerci sa deschizi telefonul sau sa il pui la incarcat, pentru ca toate circuitele interne se vor arde.

Sunt dispozitive iPhone care au probleme in ceea ce priveste receptionarea semnalului, astfel ca utilizatorii se vad nevoiti sa isi duca telefonul la service. De cele mai multe ori aceasta problema este cauzata de antena de semnal a dispozitivului, care odata ce este inlocuita, telefonul incepe sa receptioneze din nou semnal.

Cu siguranta sunt si destul de multe cazuri in care fie butonul home, fie butoanele de volum sau butonul de pornire – oprire, nu raspund la comenzi, iar pentru remedierea problemei, va fi deasemenea nevoie de o interventie a specialistilor de la service.

Sunt insa si cazuri in care terminalele iPhone sunt blocate pe o anumita retea, iar pentru a putea receptiona semnalul si altui operator de telefonie mobila, trebuiesc decodate, iar o astfel de operatiune se va desfasura cu siguranta la un service gsm.

Asadar, acesta sunt cele mai des intalnite situatii in care utilizatorii isi duc dispozitivul iPhone la service.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.