Cum se poate pierde garantia unui telefon?

0
Cum se poate pierde garantia unui telefon?
Share Button

De foarte multe ori se poate intampla sa dati destul de mult pe un telefon smart si dupa doar cateva luni el sa se strice.

Il puteti trimite pentru reparatii pe garantie si dispozitivul se va intoarce la voi cu mai multe mentiuni, printre care putem enumera ca a fost lovit, ca a cazut sau ca a fost udat si din acest motiv nu poate sa fie reparat pe garantie. Pentru a va putea lamuri cat mai bine cum se poate pierde o garantie pentru un dispozitiv mobil, service GSM ne ofera mai multe explicatii.

Nu intelegeti cum ati fi putut pierde garantia si de ce aceasta este refuzata? Pentru aceasta intrebare avem un raspuns simplu. Toate telefoanele smart au mult mai multi senzori decat va puteti imagina si anume un senzor de umiditate, un senzor de soc, cei pentru alte evenimente neplacute si in momentul in care dispozitivele mobile ajung in service telefoanele sunt conecate cu cabluri la calculatoare si toate mesajele pe care senzorii le furnizeaza sunt citite.

Astfel cei la care mergeti cu garantia stiu daca ati udat din greseala telefonul si asta a cauzat stricarea lui sau a fost lovit si de aceea are probleme.

Sunt multi proprietari de telefoane mobile care se gandesc ca situatia nu e asa pentru ca telefonul s-a lovit cu o luna in urma si de fapt s-a stricat mult mai tarziu prin comparatie cu momentul in care ar fi putut avea loc accidentul pe care se da vina.

Pentru a nu va gandi astfel trebuie sa aveti si niste cunostinte minime din domeniul electronica si circuite. Socul poate sa aiba ca si efect asupra unui circuit actiuni ulterioare sau deteriorari imediate. In cazul in care azi telefonul s-a lovit si adezivul care tine un fir anume lipit de placa de baza nu s-a dezlipit inca insa a fost afectat in momentul loviturii, firul acesta se dezlipeste probabil in zilele ce urmeaza de unul singur fara a fi nevoie sa supuneti device-ul la socuri din nou. In legatura cu apa care intra in telefon situatia este similara.

Chiar daca stergeti repede dispozitivul e foarte posibil ca o picatura de apa sa intre si sa atingeti circuite unde cu timpul poate sa produca si pagbe. Telefoanele au si tendita de a cadea destul de des pe parcursul zilei in functie de cum il tineti.

cat costa o optimizare seo

Nu trebuie sa fiti acuzati de neglijenta ci pur si simplu se poate intampla sa cada. Pot cadea de pe mese, din mana sau pot fi agatate efectiv din greseala sau impinse si date joc.
Sunt multe telefoane pentru care proprietarii au huse de protectie si tocmai de aceea in urma acestor socuri este foarte posibil ca acolo sa nu ramana urma pe dispozitiv si de aceea nimeni nu o sa recunoasca faptul ca telefonul s-a lovit in momentul in care merg sa il repare pe garantie.

libris.ro

Ca ne place ca nu ne place si tehnologia poate da rateuri uneori si lucrul acesta se intampla si in momentul in care au piese banale care se deterioreaza si in acelasi timp au un rol cheie in functionarea telefonului.

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.