Cum sa ne decoram foisorul din gradina?

0
Cum sa ne decoram foisorul din gradina?
Share Button

Atunci cand vine vorba de decorul din casa, gradina, garaj sau curte, cu totii incercam sa alegem cele mai speciale piese si sa obtinem un peisaj cat mai bine organizat din punct de vedere vizual si, de ce nu, cat mai unic si rar intalnit.

Bineinteles, tot domeniul acesta de decor interior este extrem de subiectiv si depinde in totalitate de perspectiva si gusturile fiecarui om in parte, insa, astazi in acest articol vor fi prezentate cateva idei pentru a decora foisorul din gradina intr-un mod cat mai special si mai modern.

Chiar daca poate parea incredibil, alegand un simplu bec LED ieftin cu design special si forma neobisnuita, putem sa oferim foisorului nostru un aer modern dar in acelasi timp retro, avand accente din ambele concepte.

Va intrebati cum poate reusi un bec acest lucru? Este simplu, un bec decorativ Edison Vintage, cu lumina alba calda, in forma de diamant, piramida, sticla de bere sau chiar si sub forma clasicului bulb, amesteca cu usurinta aspectul de vechi al designului exterior cu tehnologia LED folosita la interior, astfel incat sa obtina  acel efect  luminos rar intalnit si spectaculos, dar si sa reprezinte cu brio cele doua ,, epoci”.

libris.ro

De asemenea, putem alege decoratiunile urmarind o tematica cu elemente geometrice pentru a reusi sa dam forma si textura intregului ansamblu decorat.

De exemplu, putem merge pe ideea ,, fara colturi”, incepand prin a alege sau a construi un foisor rotund si terminand cu montarea unei mese cu blat rotund sau, de ce nu, oval. Bineinteles, chiar si alegerea de perne, cani, pahare, vaze cu flori, naproane sau orice element decorativ, va trebui sa respecte aceeasi tema de ,,fara colturi”, optand pentru produse realizate doar sub diverse forme sferice.

Daca ne dorim un ansamblu decorativ cat mai rar intalnit, putem opta pentru elemente handmade, care, de cele mai multe ori, pot fi piese realizate doar intr-o singura bucata, astfel incat pe langa maiestria pieselor in sine, realizate cu atentie si pasiune, intregul décor va oferi un aer unicat si un efect vizual deosebit.

Exista pe piata numerosi artisti contemporai care pot picta piese exceptionale, sculptori ce va pot crea niste elemente unice si extrem de speciale si targuri vintage unde puteti descoperi adevarate comori ascunse prin cuferele colectionarilor.

Avand in vedere ca un foisor reprezinta elementul central si punctul de atractie al gradinii, este indicat sa folosim in decorarea acestuia culori cat mai indraznete, complementare, care sa se integreze perfect in ansambul total al curtii, oferind insa incantare vizuala privirii.

Avand in vedere ca doar pe durata  iernii nu pot fi folosit foisorul, este ideal sa aveti mai multe seturi de decoratiuni, in culori si elemente imprimate care sa se potriveasca fiecarui anotimp, astfel incat, intotdeauna sa  puteti oferi un aer fresh si modern locului unde atat dumneavoastra cat si invitatii vostri petreceti cele mai frumoase momente.

cat costa o optimizare seo

Sa nu uitam niciodata faptul ca ar trebui sa lasam in urma orice regula si orice impunere moderna atunci cand combinam elementele decorative pentru spatiul in care locuim, alegand piese fix pe gustul nostru, pentru a ne oferi in primul rand noua un confort vizual, indiferent de ,, normele” esteticii. Nimic nu este mai placut decat timpul petrecut acasa, in gradina, intr-un foisor decorat exact asa cum ai visat dintotdeauna.

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.