Cum sa iti ingrijesti masina cat mai bine?

0
Cum sa iti ingrijesti masina cat mai bine?
Share Button

Iti poti ingriji masina cel mai bine si vei avea cele mai bune costuri la piese de schimb, la un rca auto ieftin si la diverse alte lucruri si componente de schimb pentru ea daca vei planifica totul foarte bine si vei cauta produsele de care ai nevoie in mediul online.

libris.ro

Iti poti mentine masina in cea mai buna stare daca ii faci reparatiile de care aceasta are nevoie si incerci sa rezolvi prompt orice defectiune ar avea ea, indiferent cat de mica ar fi aceasta. O intretinere corespunzatoare a masinii tale te va feri de probleme pe viitor si iti va asigura cele mai bune conditii de functionare a acesteia, indiferent de ceea ce poate aparea pe parcurs.

Trebuie sa ii asiguri intretinerea regulata, schimbarea pieselor si consumabilelor care se uzeaza cel mai des, sa ii verifici starea franelor si sa o duci la inspectii tehnice periodice si revizii care pot arata eventualele probleme ce apar de-a lungul timpului la aceasta.

Reviziile sunt necesare si obligatorii deoarece un specialist va examina cu atentie masina ta si iti va spune de ce anume ai nevoie pentru ea. Anvelopele trebuie sa aiba in ele presiunea corespunzatoare pentru a nu se deteriora. In tara noastra si an alte tari sunt obligatorii anvelopele de iarna, acestea fiind potrivite pentru sezonul rece deoarece te pazesc de accidente si probleme in trafic.

cat costa o optimizare seo

Uleiul trebuie schimbat anual sau la un anumit numar de kilometri parcursi cu masina ta. E important sa verifici regulat nivelul uleiului din motor si sa il completezi atunci cand el nu este de ajuns.

Poti face chiar si singur schimbul de ulei si de filtre (de aer, de polen si de ulei) daca ai la dispozitie instrumentele necesare si stii cum sa le inlocuiesti la timpul lor. Bateria masinii tale se poate uza si ea destul de repede, in special atunci cand nu circuli mult cu masina. In timpul sezonului rece, ea se descarca mai repede si trebuie intretinuta asa cum trebuie. In acest fel, bateria masinii tale va rezista mai mult timp.

Un element foarte important al masinii tale este cel reprezentat de franele acesteia. Din cand in cand, ele trebuie verificate si inlocuite cu altele pentru a te asigura ca esti mereu in siguranta in trafic. Orice problema constati cu franele, e nevoie sa mergi imediat la un service la care sa inlocuesti placutele de frana cu unele noi, de calitate.

Ele pot rezista cativa ani, in functie de distanta parcursa de tine cu masina si de nivelul uzurii acestora. Interiorul masinii tale trebuie si el verificat cu atentie, in mod regulat. Totul trebuie sa fie curat, iar astfel iti vei asigura un nivel al functionarii corespunzator, dar si o estetica deosebita a masinii cu care circuli zi de zi.

La o eventuala revanzare, masina ta poate fi vanduta pentru un pret mai mare si iti va aduce un castig destul de promitator pentru cumpararea unei masini noi, de la un distribuitor autorizat.

It's only fair to share...
Share on Facebook16Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.