Cum sa alegi tehnologia de varf in domeniul calculatoarelor?

0
Cum sa alegi tehnologia de varf in domeniul calculatoarelor?
Share Button

In domeniul calculatoarelor este destul de greu sa faci cea mai buna alagere deoarece acest sector are o dinamica destul de mare. Multe modele de calculatoare second hand sunt preferate de utilizatori acum datorita pretului destul de mic pe care acestea il au.

libris.ro

Cand vrei sa iti iti cumperi un calculator trebuie sa stii pentru ce anume vrei sa il folosesti, acest criteriu urmand a fi decisiv in privinta alegerii pe care tu o vei face.

Multi utilizatori vor un calculator pentru a beneficia de performante maxime, in special de la calculatoarele de ultima generatie. Calculatorul denumit Maingear Vybe este un model de calculator desktop conceput special pentru cele mai performante si pretentioase jocuri, atunci cand vine vorba de componentele necesare configurarii calculatorului.

In zilele noastre, piata jocurilor pe calculator este foarte devoltata si ocupa o parte semnificativa din vanzarile de calculatoare la nivel mondial. Multi utilizatori prefera modelel de calculatoare de tip desktop deoarece acestea ofera o performanta mai mare decat cele de tip laptop sau decat tabletele. Un laptop nu poate inlocui cu succes un calculator desktop in aceasta privinta.

E drept ca pretul unui sistem desktop poate fi mai mare, in special in cazul celor performante, dar el se justifica prin elementele de hardware pe care le incorporeaza.

Modelul Maingear Vybe este facut cu ajutorul unui componente performante, care insa nu au cel mai ridicat pret de pe piata. Carcasa lui din aluminiu are o grila speciala in partea superioara si in partile laterale pentru ca acestea sa ii permita o racire cat mai eficienta in interiorul carcasei.

In interior, LED-urile care sunt prezente pe componentele lui ii confera o iluminare aparte si ii dau un aer special, specific sistemelor destinate jocurilor. In partea din fata se gasesc intrari pentru casti si microfon, doua porturi USB 3.0, dar si o unitate de Blu-ray burner marca LG.

In partea din spate a acestui calculator se gasesc cele mai multe porturi si intari. Astfel, acolo sunt localizate urmatoarele: patru intrari USB 3.0, doua intrari USB 2.0, PS/2, Ethernet si intari audio pentru opt canale.

Exista, de asemenea, conexiuni de tipul HDMI, DVI si VGA. Placa de baza a sistemului este una de tipul Gigabyte GA-Z97X-SLI cu procesor Intel Core i5-4690K si o memorie DDR 3-1600 de 8 GB Corsair Vengeance. Sistemul de racire este unul cu totul special, incluzand nu mai putin de 5 coolere, dintre care unul de dimensiuni mai mari si alte patru mai mici.

Oamenii cumpara calculatoare mai ales pentru jocuri, dar ei au nevoie de ele si in alte scopuri. Multi nu vor un calculator foarte performant, ci unul care sa ii ajute sa navigheze cand vor pe internet si sa scrie sau sa citeasca unele documente.

cat costa o optimizare seo

Au aparut pe piata chiar si calculatoare foarte mici, de dimensiunea unui stick de memorie USB. Acestea prezinta avantajul unei mari portabilitati si al unei performante destul de bune oferite celor care au nevoie de ele in diferite medii sau atunci cand sunt plecati de acasa.

It's only fair to share...
Share on Facebook15Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.