Cum sa ai o masina la fel de rapida ca-n Fast & Furious 7

0
chip-tuning
Share Button

Cu totii cred ca am vazut filmul Fast & Furious 7 (in romana tradus Furios si Iute 7) daca nu o data atunci cu siguranta de mai multe ori si trebuie sa spunem cu mana pe inima ca ne-a placut tare mult. Potrivit surselor, acest film a avut incasari de peste 3,6 milioane de lei in weekend-ul de lansare, un record pe tara si a fost clasat ca al cincilea cel mai bun film din toate vremurile. Dupa parerea mea merita vazut si revazut pentru ca fiecare scena este bine gandita si realizata de catre regizor dar si pentru faptul ca filmul marcheaza ultima aparitie a lui Paul Walker.

libris.ro

Cei mai multi dintre iubitori de masini au urmarit intreaga serie a filmului si cunosc pe de rost intreaga poveste. Pentru a va reimprospata memoria am sa pun mai jos un video cu trailerul oficial al filmului.

Daca vrei sa ai o masina la fel de iute si de furioasa ca-n film vei avea nevoie de cate mici imbunatatiri si toate acestea au legatura bineinteles cu tuningul auto. Nu vorbesc aici de a copia fidel masina din film, nu ca nu ar fi posibil acest lucru, ci a creste performantele propriei tale masini, indiferent de marca acesteia pentru a o aduce la un nivel la fel de ridicat ca si cel al automobilelor folosite in cursele auto de intrecere.

Ai nevoie de chip tuning pentru a putea creste puterea motorului. Daca n-ai mai auzit de termenul acesta pana acum si nu stiai ca exista iti voi explica cu ce se mananca mai exact. Chip tuningul inseamna practic cresterea puterii de dezvoltare a motorului fara a-l modifica din punct de vedere fizic. Suna bine, nu-i asa? Fiindca asa si este. Daca pana acum diversele modificari de motor le puteai face si tu in propriul garaj (cum ar fi de exemplu inlocuirea turbinei, a injectoarelor sau a sistemului de evacuare) ei bine trebuie sa stii ca procesul acesta de chip tuning prin care se aduc modificari de soft (remapare) trebuie neaparat sa fie facut de profesionisti. Pun mare accent pe lucrul asta fiindca, numeroase alte defectiuni pot aparea in timp din cauza acestui lucru.

Cum va imbunatati chip tuning-ul masina ta?

chip-tuning

Daca software-ul masinii tale este modificat asa cum trebuie acest lucru va avea urmatoarele impacturi

  • iti va aduce un castig substantial de putere si un cuplu marit
  • arderea combunstibilului folosit se va face mai eficient
  • va scade consumul de benzina sau motorina utilizat
  • sunt micsorate emisiile de noxe

Deci, nu numai ca masina ta va fi mai rapida ci va fi si una mai ecologica si mai putin consumatoare de carburant.

Dupa aceste modificari pe care le vei face masinii trebuie sa ii acorzi o atentie mai mare intretinerii periodice a acesteia.

Pe langa atingerea performantelor dorite trebuie sa se acorde atentie si aspectului (interior si exterior) al masinii.

cat costa o optimizare seo

Toate acestea puse la un loc iti vor oferi acea senzatie placuta de sofat pe care o ai atunci cand apesi pedala pana la pamant si masina ta goneste cu putere maxima.

 

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.