Cum s-a schimbat optimizarea SEO?

0
Cum s-a schimbat la optimizarea SEO?
Share Button

Sunt nenumarate carti optimizare seo care spun ca tehnicile din SEO s-au schimbat in ultima vreme si despre asta vom discuta si noi in acest articol.

cat costa o optimizare seo

Cand vorbim despre optimizare seo este adevarat ca nimic nu este cu adevarat stabil, si dovada in sensul acesta sunt numeroasele modificari facute in timp, carora cei din domeniu sunt nevoiti sa le faca fata.

Dupa ce a fost introdus Hummingbird se putea spune ca SEO a fost schimbat considerabil si de aceea daca pana atunci era o prioritate cantitatea, din anul acesta a devenit prioritara calitatea.

Continutul este foarte important si este recomandat sa va orientati spre un continut de calitate care sa aiba posibilitatea de a oferi informatii importante si este esential ca acesta sa fie actualizat in mod frecvent si cautarea contextuala care are rolul de a aprecia sinonime si intelesuri generale in functie de expresiile de cautare.

libris.ro

Acest lucru ii determina pe specialistii din SEO sa nu fie orientati numai spre cuvintele de cautare ci si pe continutul site-ului.

Utilizatorii se pot bucura si de Knowledge graph care este o baza de date pusa de Goolge pentru a fi utilizata la nivel global. Cu ajutorul acestor baze de date utilizatorii pot sa beneficieze de linkuri spre alte site-uri importante care ii ajuta sa obtina mult mai multe informatii cu privire la temele solicitate. Astfel se reduce in mod considerabil timpul de cautare.

Cei care vor o optimizare buna a site-ului, pot sa se orienteze spre un continut unic si de calitate si pentru o optimizare eficienta in urma noilor algoritmi. De asemenea este foarte important sa optimizati site-urile pentru afisarea pe dispozitive mobile si prin urmare schimbarea pe care algoritmii o aduc sta in faptul ca motorul de cautare Google incearca sa priceapa si sensul din spatele cuvintelor si nu priveste doar cuvintele cheie individual.

Daca site-ul a dat importanta utilizatorilor atunci indexarea sa in Google nu este afectata in urma acestor schimbari. Nu au fost penalizate site-urile sau optimizarea lor ci doar s-a modificat modul de a interpreta cautarile de motorul de cautare.

Daca pana in momentul acesta ati dat importanta continutului atunci nu sunteti in pericol pentru ca aveti un site ce dispune de continut informativ si optimizat pe brand care se va bucura in mod sigur de succes.

Asa cum s-a putut vedea, se va recomanda si mentionarea site-ului impreuna cu cel al concurentilor in resursele web ale domeniului unde va desfasurati activitatea. Daca numele firmei este in diferite liste sau resurse web atunci este de apreciat ca fiind foarte relevant.

Daca ati folosit cuvinte cheie atunci ati vazut cu siguranta ca acestea trebuie sa fie optimizate pe cuvinte care sa apartina de aria semnatica a domeniului afat pe site. Daca puneti in mod regulat pagini noi si acestea sunt accesate de useri veti  arata ca site-ul poate sa raspunda cerintelor venite de la clienti.

Misiunea specialistilor din domeniul SEO nu e usoara dar nici nu este greu de realizat. Prin urmare aparitia noilor algoritmi a creat o mare agitatie printre specialistii SEO.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest4Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.