Cum organizam botezul?

0
Cum organizam botezul?
Share Button

Desi este motiv de petrecere, botezul unui copil implica si o responsabilitate, deoarece acesta trebuie organizat in cele mai mici detalii, astfel incat sarbatorirea micutului sa decurga in bune conditii si toata lumea sa se bucure alaturi de noi.

cat costa o optimizare seo

Alegerea modelelor de invitatii de botez, a zilei in care se va face crestinarea, a hainutelor pentru ziua cea mare, alegerea bisericii, a localului unde vom sarbatori ulterior, precum si alegerea meniului servit, toate sunt o serie de decizii care desi par simple la prima vedere, trebuie sa conlucreze ca un tot unitar pentru a face ziua memorabila.

O gramada de siteuri ne invita sa facem o incursiune in etapele organizarii botezului, sa aflam care sunt pasii ce trebuie parcursi, incepand de la anuntarea evenimentului intr-o forma eleganta scrisa prin invitatii la botez atent lucrate si pana la crearea unei amintiri perfecte, cea a primei petreceri a micutului nostru.

Alegerea zilei in care se va face botezul trebuie sa tina cont mai inainte de toate de invataturile Bisericii. Crestinarea unui copil se face la aproximativ 40 de zile dupa nasterea micutului, acest eveniment semnificand iertarea pacatului stramosesc si atribuirea numelui in fata lui Dumnezeu. Botezul in sine face practic o declaratie a credintei in Dumnezeu.

Taina botezului este prima dintre cele 7 Sfinte Taine ce marcheaza viata unui crestin (botezul, Sfantul Mir, Sfanta Impartasanie, taina spovedaniei, taina hirotoniei, a cununiei si Sfantul maslu), iar alegerea zilei si a bisericii poate fi facuta in concordanta cu evenimentele anterioare. Putem alege spre exemplu fie Biserica in care am fost cununati, fie o biserica ce ne-a atras atentia prin frumusete sau una de care doar ne simtim mai apropiati.

Odata stabilita locatia pentru baita sfanta, putem merge mai departe in cautarea restaurantului in care il vom sarbatori pe noul sosit pe lume. Este un aspect foarte importatant dat fiind faptul ca botezul reprezinta, pe langa un puternic moment emotional si spiritual si prima petrecere a bebelusului nostru. Astfel, ne putem orienta catre localuri in functie de buget, aspect sau capacitate, putem planifica o petrecere tematica sau una normala, specifica evenimentului, putem condimenta seara cu momente vesele, ursitoare sau decoruri de poveste, toate pentru a face cat mai placuta prima receptie in cinstea prichindelului.

Cu toate datele pregatite, ne indreptam atentia spre modelele de invitatii de botez, cele care vor transmite invitatilor informatiile cu privire la programul din ziua marelui eveniment. Pentru alegerea invitatiilor de botez dupa gustul nostru, ne vine in ajutor site-ul Vreauinvitatii.ro, unde putem gasi modele noi, colorate si vesele, haioase, elegante, tip papirus sau personalizate cu poza bebelusului, cu texte atent alese astfel incat sa exprime trairile specifice momentului.

libris.ro

Numele binecunoscute in domeniul invitatiilor de botez, precum Deluxe Cards, Busquets sau Cards International, fac din invitatiile puse la dispozitie de catre Vreauinvitatii.ro alegerea cea mai potrivita pentru vestirea venirii pe lume a micutului nostru. Fiecare detaliu conteaza, astfel incat jucariile, necuvantatoarele pufoase si dragalase, materialele fine, modelele florale reliefate si literele scrise delicat, cu toatele concura spre a oferi celor dragi noua invitatia perfecta.

Organizarea botezului nu este dificila. Este doar minutioasa si presupune alocarea de resurse temporale. Deoarece cunoaste atat importanta unui asemenea moment, cat si faptul ca noul nascut ne ocupa majoritatea timpului, Vreauinvitatii.ro ne vine in intampinare cu posibilitatea efectuarii comenzilor online, prin telefon sau e-mail, precum si cu servicii de livrare rapida la cele mai inalte standarde de calitate.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.