Cum economisim bani folosind aparatura uzata si repusa in vanzare

0
imprimanta-sh-refurbished
Share Button

Cei mai multi dintre noi avem nevoie sa fim in ton cu schimbarile tehnologiei actuale. Indiferent ca este vorba despre telefon, tableta, computer sau imprimanta, nimic nu trebuie sa ne lipseasca de pe birou pentru ca, adevarul asta este, avem nevoie de toate in aceeasi masura intr-o lume care nu mai poate sa existe fara aceste produse.

imprimanta-sh-refurbishedDe multe ori insa ne lovim de ceea ce uram cel mai mult cand mergem la cumparaturi, si anume de pretul enorm. Daca iti doresti o imprimanta noua, atunci trebuie sa te gandesti bine inainte ce model iti doresti, care sa fie caracteristicile sale principale, in asa fel incat sa nu ajungi la faliment din start. Normal ca vrem tot ce e mai bun, este in firea noastra, a oamenilor, doar ca nu toti ne permitem sa aruncam cu banii, de multe ori doar ravnim la aceste produse si ne lasam pagubasi, promitandu-ne ca anul urmator sa economisim din timp, iar de Black Friday sa reusim, la reducere, sa cumparam ceea ce ne dorim. Doar ca socoteala din targ nu se potriveste niciodata cu cea de acasa, astfel incat, anul urmator, din start nu vom avea acei bani necesari. Sa recunoastem ca putini dintre noi suntem economi din fire!

Pentru noi, cei care muncim de dimineata pana seara, iar salariile ne sunt mici, abia reusim sa ne descurcam cu cheltuielile curente, o solutie la indeamana devine imprimanta refurbished. Nu-i asa ca nu am auzit niciodata despre acest termen imprumutat din limba engleza? Poate ca unii stiu ce inseamna, insa majoritatea nu, astfel incat e cazul sa explicam despre ce este vorba inainte sa trecem propriu-zis la shopping.

Refurbished nu inseamna second-hand, asta trebuie subliniat inca de la inceput. Pentru ca multe dintre companii doresc sa-si reinnoiasca echipamentele cu produse de top, eficiente si rapide, adopta o politica de returnare a celor folosite deja. Pur si simplu le vor trimite inapoi producatorilor sau firmelor de unde le-au cumparat, iar acestea incep procedura de reconditionare si de inlocuire a pieselor uzate sau distruse (acolo unde este cazul), calibreaza mecanismele si le repun in vanzare ca refurbished, dar la preturi mult mai mici decat produsele noi. Important de stiut este faptul ca aceste produse refurbished isi pastreaza caracteristicile, calitatile, dar si performantele.

libris.ro

De ce sa nu folosim o imprimanta care isi face in continuare foarte bine treaba, careia nu i s-a dus perioada de valabilitate, care nu a fost folosita deloc la maxima sa putere, oferindu-ne ani buni de functionare?

Refurbished este noua moda pentru ecologisti, pentru cei care vor sa pastreze in buna stare mediul inconjurator. Este alegerea perfecta atunci cand ne dorim sa facem economii la bugetul familiei. Este optiunea unui profesor care este satul sa tot realizeze de mana diversele fise pentru elevii sai.

Un exemplu edificator de altfel, acesta din urma, pentru ca un profesor realizeaza aproape in fiecare zi fise pentru cei 20-30 de elevi pe care ii are intr-o singura clasa. O imprimanta noua, pentru salariul mic al unui dascal, practic este un vis imposibil de imaginat pentru acesta. Ar trebui sa renunte sa mai cumpere carti, haine propriilor copii, mancare sau sa mai iasa la vreun concert, spectacol. Imprimantele refurbished insa il ajuta oferindu-i din plin tehnologia la care a visat si a tanjit ani, performante, calitatea imprimarii, pretul mult mai mic, foarte atractiv.

Asadar, de ce sa nu dam o raita printr-un magazin online care comercializeaza produse refurbished, si anume Noudinnou.ro? Doar aici vom gasi inclusiv cateva servicii extrem de utile pentru orice client, precum:

  • Promotii extraordinare de produse refurbished;
  • Exista produse refurbished care sunt noi, ele nefiind utilizate niciodata de catre compania sau firma care le-a achizitionat;
  • Au garantii de minim un an, dar si service in caz ca se strica;
  • Livrarea se realizeaza gratuit, indiferent de localitatea de pe teritoriul Romaniei;
  • Existenta unui program de loialitate, care aduce puncte si mai multe reduceri personalizate;
  • Diverse modalitati de plata;
  • Returul se realizeaza fara niciun fel de probleme daca ceva nu este pe placul clientului.
cat costa o optimizare seo

Produsele refurbished ne ajuta sa avem tehnologie la preturi decente, asadar sa nu ezitam nicio clipa sa alegem calitate, chiar daca nu este vorba intotdeauna despre un produs nou.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.