Cum alegeti un dj nunta

0
Share Button

Alegerea unui dj nunta poate fi o munca extenuanta, mai ales daca sunteti la prima casatorie. Daca veti da o simpla cautare pe Google, va veti trezi cu sute de rezultate, iar atunci incepeti sa va puneti intrebarea “care este cea mai buna alegere?”.

cat costa o optimizare seo

Nimic nu este simplu, mai ales ca este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente din viata de cuplu. Insa cum puteti trage lozul castigator cand vine vorba de alegerea unui dj nunta perfect? Sunt cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a face cea mai buna alegere.

Pretul unui dj de la http://www.partydj.ro se reflecta in calitatea echipamentelor pe care acesta le detine: calitatea pupitrului pe care acesta mixeaza, puterea si calitatea echipamentelor de sunet, precum si diversitatea si calitatea luminilor. Nu va “aruncati” la prima oferta gasita, mai ales daca aceasta este si printre cele mai ieftine.

Nici un dj nunta care se respecta nu va mix ape 2.000 de lei. Asta ar trebui sa va dea de gandit. Un dj care investeste in echipament cat mai multi bani inseamna ca isi respecta clientii si doreste sa le ofere un lucru de cea mai buna calitate.

libris.ro

Sa nu uitam ca sunetul trebuie sa aiba o calitate inalta pentru ca nuntasii sa se simta confortabil si sa danseze pe ringul de dans cat mai multe ore. Astfel, un echipament performant al unui dj poate ajunge si la cateva zeci de mii de euro. Si atunci, pretul cerut va fi pe masura investitiei, insa nu trebuie sa va speriati, deoarece nu costa mai mult decat o formatie.

Daca o formatie o puteti urmari live cum canta pentru a vedea daca o alegeti pentru nunta, in cazul unui dj lucrurile stau invers. In cazul in care un dj nunta are site, nu ezitati sa il vizitati, iar cand va intalniti fata in fata, ii puteti cere sa va aduca un CD cu muzica mixata.

Fara nici o problema, puteti veni cu propriile idei, insa indicat este sa ascultati si parerea acestuia avand din vedere ca este un profesionist.

Ce trebuie sa faca un dj

Specialistii in domeniu considera ca un dj profesionist nu va prezenta niciodata un playlist viitorilor miri, deoarece muzica se va pune in functie de persoanele prezente la petrecere, dar si de ceea ce se intampla pe ringul de dans.

Un dj nunta profesionist va fi mereu interesat de preferintele mirilor, iar in program va include melodiile cerute de acestia. Totodata, un dj nunta va sti sa mixeze. Ce inseamna asta? Ca muzica nu se pune ca la radio, cu pauze intre melodii; aceasta se mai si mixeaza.

Cu siguranta un dj nunta stie ca in centrul petrecerii sunt mirii, dupa care urmeaza invitatii. Melodiile trebuie sa cuprinda toate gusturile pentru ca invitatii sa nu stea la masa, ci sa iasa pe ringul de dans sa topaie.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.