Cum aleg cel mai bun aspirator in functie de nevoile mele?

0
Share Button

Doriti un aspirator normal, nimic iesit din comun si nu va deranjeaza ca va fi nevoie sa-l inlocuiti peste 4 ani?

libris.ro

In acest caz puteti sa va uitati la un aspirator vertical fara sac. Majoritatea persoanelor care au nevoie de un aspirator normal, destul de ieftin opteaza pentru acest tip de aspirator. Un aspirator vertical, fara sac este accesibil la pret si este potrivit pentru majoritatea locuintelor, pentru orice tip de podea (parchet, mocheta, gresie), chiar si pentru cei care au animale de companie si sunt interesati de inlaturarea parului de animale nedorit.

Iata de ce un astfel de aspirator este potrivit pentru majoritatea persoanelor:

– Este la fel de fiabil si eficient precum un aspirator de top, dar veti plati mai putin pentru el. Cele mai accesibile aspiratoare fac in general 80% din treaba pe care o face un aspirator super performant, dar care costa cu 40% mai mult. Exista modele bune care vin cu filtre lavabile si accesorii fiabile care se pot schimba la nevoie.

cat costa o optimizare seo

– Comparativ cu aspiratoarele fara fir au o valoare de pret mai buna si va permit sa aspirati pentru mai mult timp.

Un aspirator cu fir de 400- 500 lei curata covoarele ca si un aspirator de 800-900 lei fara fir si in plus va permite sa aspirati mai mult timp intr-o sesiune de curatare. Daca nu locuiti intr-un apartament sau o casa mica atunci aspiratoarele fara fir nu isi au rostul.

– Un aspirator bun fara sac din aceasta gama de pret va curata mai eficient. In general este mai bine sa alegeti un aspirator bun si fiabil decat sa platiti multi bani pe un model care are nevoie de intretinere periodica.

Iata de ce v-ati putea gandi sa cumparati altceva in afara de un model accesibil fara sac:

– Va asteptati ca un aspirator la pret accesibil sa nu va tina la fel de mult ca un aspirator ultra-performant. In general aspiratoarele cu preturi accesibile tin in jur de 5 ani, dupa care trebuie inlocuite. Comparativ cu acestea, aspiratoarele ultra performante pot rezista chiar si 20 de ani.

– Daca locuiti intr-un apartament sau casa mica probabil un aspirator fara fir v-ar putea avantaja mai mult.

– Daca sunteti ingrijorat ca un aspirator de bani putini ar putea sa va zgaraie suprafetele, atunci va puteti uita la modele mai performante si specializate pe diferite tipuri de suprafete.

Vreau ca locuinta mea sa fie curata si sunt dispus sa platesc oricat pentru un aspirator de foarte buna calitate, care sa ma tina cel putin 10 ani.

In acest caz este evident ca sunteti in cautarea celui mai bun aspirator fiabil pe care sa va bazati in orice situatie. Vreti sa dati un ban dar sa stiti ca nu-l dati degeaba. Vreti sa investiti intr-un model ultra-performant care sa devina ajutorul numarul 1 in curatarea locuintei dumneavoastra.

Daca este asa, cu siguranta ati inceput cautarile pentru cel mai bun aspirator in categoria modelelor de ultima generatie disponibile pe piata. Adevarat aceste aspiratoare au cateva avantaje importante si tentante:

– Cel mai bun aspirator curata mult mai bine. Asta pentru ca are un motor performant si are o putere de aspirare foarte buna. Exista modele care au capete de aspirare care se adapteaza tipului de suprafata aspirata (in mod automat). Sunt mici detalii care le fac sa fie mai rezistente si sa va ofere confort sporit in mentinerea unei locuinte curate.

Cel mai bun aspirator este fiabil si necesita minima intretinere. Este prevazut cu materiale de foarte buna calitate, este usor de reparat, are garantie extinsa iar producatorul ofera servicii complete de suport si service. Cele mai bune modele sunt proiectate sa „lucreze” chiar si timp de 10 ani.

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.