Cine poate sa scrie articole seo?

0
Cine poate sa scrie articole seo?
Share Button

Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa avem un loc de munca foarte placut, unde sa nu trebuiasca sa depunem efort fizic, si unde sa castigam cat mai multi bani, asa ca vom cauta cele mai avantajoase locuri de munca.

In cazul in care ai terminat o facultate, si nu esti foarte multumit de locul de munca actual, sau nu esti multumit de salariul pe care il castigi, cu siguranta vei putea sa iti cauti un loc de munca de acasa, care consta in redactarea de articole optimizare seo.

Daca de exemplu esti un absolvent de facultate, insa facultatea ai terminat-o intr-un domeniu total diferit, cu siguranta vei avea de invatat destul de multe lucruri pana in momentul in care vei putea sa redactezi de unul singur un articol seo de calitate superioara.

Chiar si in cazul in care ai terminat doar liceul, insa stii sa scrii si sa vorbesti corect gramatical, si nu comiti nici greseli de ortografie, atunci poti sa iti cauti un loc de munca in acest domeniu, si mai mult ca sigur vei fi multumit de ceea ce vei gasi.

cat costa o optimizare seo

Suma de bani pe care o vei putea castiga in schimbul muncii prestate, poate sa difere foarte mult, de la un angajator la altul, asa ca poti sa fii platit pentru fiecare articol in parte, sau poti avea un salariu fix.

Ei bine, pana acolo insa, mai este destul de mult pentru ca va trebui sa cunosti cateva detalii extrem de importante pentru a putea redacta articole seo de calitate superioara.

In primul rand, atunci cand alegi sa scrii un astfel de articol, trebuie sa alegi cu o foarte mare atentie titlul articolului. Daca te intrebi de ce este important titlul articolului seo, ei bine, trebuie sa stii ca o multime de cititori acceseaza anumite pagini datorita faptului ca li se pare interesant titlul articolului.

libris.ro

Pe langa titlul articolului ales cu o foarte mare atentie, cu siguranta si continutul articolului are un rol extrem de important, asa ca va trebui ca articolul sa contina cat mai multe informatii reale, despre subiectul respectiv. Cu cat articolul este mai bogat in informatii, cu atat vizitatorii sunt mai multumiti de ceea ce citesc.

Continutul trebuie sa fie foarte bine structurat, astfel ca va fi bine ca el sa contina mai multe paragrafe care sa fie foarte bine delimitate, astfel incat vizitatorii de pe pagina sau de pe site, sa poata sa citeasca si sa inteleaga cat mai simplu si cat mai usor informatia.

Cuvintele cheie trebuiesc si ele sa fie alese cu o foarte mare atentie, pentru ca au un rol extrem de important in redactarea articolului. Ele trebuie sa aiba un impact mare asupra cititorului, iar densitatea lor in cadrul unui articol nu trebuie sa depaseasca 1% – 45%.

Fara doar si poate, un alt aspect foarte important, este reprezentat faptul ca textul unui articol seo trebuie sa fie original. In cazul in care textul nu este original, el va fi depistat in doar cateva momente de la publicare, de catre algoritmii Google.

Pozele din cadrul unui articol sunt si ele foarte importante, pentru ca oamenii mai mult isi aduc aminte de ceea ce vad, decat de ceea ce citesc, asa ca trebuie sa tii cont si de acest aspect.

It's only fair to share...
Share on Facebook43Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.