Cea mai avantajoasa solutie de a cumpara un laptop

0
Share Button

Cea mai mare parte a oamenilor in momentul in care doresc sa isi schimbe laptopul sau pur si simplu vor un laptop nou din diferite motive se gandesc sa isi cumpere un produs nou deoarece, un laptop second hand nu are aceiasi calitate si nu stii cat de mult o sa mai functioneze sau daca a fost vreodata reparat.

libris.ro

In momentul in care ne dorim cu adevarat un laptop si dispunem de o anumita suma de bani ne gandim la cea mai avantajoasa solutie.

Laptopul nou este intr-adevar o solutie buna deoarece produsul stim ca e nou, are si o perioada de garantie, dar un pret destul de ridicat, iar daca produsul este si fabricat de o firma de renume atunci pretul poate sa fie destul de piperat.

Atunci ar trebui luata in calcul varianta de achizitionare a unui laptop refurbished, deoarece este si mai ieftin si calitatea este la acelasi nivel cu a laptopurilor noi, sau chiar superioara deoarece aceste laptopuri au fost testate inainte de a fi date din nou spre comert.

Ce sunt de fapt laptopurile refurbished? Sunt  acele laptopuri care au fost cumparate in interes de afaceri de catre anumite companii, in sistemul de leasing, iar la incetarea contractului de leasing ele au fost trimise inapoi producatorilor. Odata ajunse la producator, produsele sunt verificate, piesele care nu functioneaza corespunzator le sunt inlocuite, le este instalat chiar si un sistem de operare, dupa care sunt pregatite pentru a reintra in comert.

Aceste laptopuri ar trebui sa fie o optiune pentru tot mai multa lume deoarece poti cumpara un produs de firma recunoscuta, la un pret foarte avantajos , poate chiar la jumatate din pretul produsului nou, si calitatea sa fie egala sau chiar superioara laptopului resfurbished deoarece ele au fost fabricate pentru clasa buissnises.

Un alt mare avantaj pentru laptopurile refurbished este reprezentat de perioada de garantie a acestuia care poate sa fie egala sau sa depaseasca perioada de garantie a unui produs nou, de cele second-hand nici nu e cazul sa vorbim. Unele dintre laptopurile refurbished au garantie pe viata, fie oferita de producator, fie oferita de magazinul de unde a fost achizitionat.

Laptopurile refurbished se pot cumpara atat de pe internet, livrate acasa prin intermedeiul unei firme de curierat, dar aici problema ar fi ca nu le putem testa inainte de a le achizitiona, sau le putem cumpara si direct de la orice magazin de specialitate, unde putem vedea si testa produsul. Ar fi mai avantajos sa il putem testa inainte de a il cumpara.

Din estimarile specialistilor se aude ca in viitorul apropiat cea mai mare vanzare de laptopuri o sa fie din categoria laptopurilor refurbished, deoarece este mult mai convenabil pentru client sa isi achizitioneze un laptop bun,de calitate superioara la un pret mai mic, si sa aibe si o perioada de garantie destul de mare.

Cu siguranta urmatorul laptop pe care o sa il cumpar o sa fie un laptop refurbished,deoarece vreau sa cumpar un produs cat mai bun la un pret cat mai mic.

cat costa o optimizare seo

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.