Ce trebuie sa stii despre implanturile mamare?

0
Ce trebuie sa stii despre implanturile mamare?
Share Button

O multime de femei care nu sunt multumite de modul in care arata sanii lor se gandesc sa opteze pentru un implant mamar, iar dat fiind faptul ca foarte multe femei isi doresc implanturi mamare, in continuarea acestui articol vom discuta despre aceste implanturi mamare.

Asadar, mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca marirea sanilor cu implanturi cu silicon este o procedura chirurgicala al carei scop este acela de a mari volumul si imbunatatirea formei sanilor datorita plasarii chirurgicale a unui implant de silicon in spatele sanului.

Referitor la aceste implanturi cu silicon trebuie precizat faptul ca ele nu doar ca ofera un volum mai mare al sanilor, insa le ofera femeilor si o mai mare incredere in fortele proprii.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc o astfel de interventie chirurgicala trebuie sa fie fizic sanatoase in primul rand, si trebuie sa stie foarte clar ce asteptari au de la sanii lor, astfel incat in cadrul consultatiei cu chirurgul estetician sa stie exact ce sa discute, si sa stie cum sa ii explice chirurgului ce asteptari au.

In cadrul primei consultatii, femeile vor fi intrebate cat de mari isi doresc sa fie sanii lor, apoi chirurgii le vor examina sanii femeilor pentru a putea tine cont de marimea actuala, de calitatea pielii, de forma sanilor dar si de pozitia areolelor sau de pozitia mameloanelor. Exista situatii in care sanii sunt lasati iar solutia poate sa fie reprezentata de o interventie de ridicare a sanilor combinata cu augumentarea mamara.

Tipul interventiei depinde foarte mult de la o femeie la alta, in functie de ceea ce constata chirurgul la prima consultatie, dar si de ceea ce isi doreste fiecare femeie de la sanii ei.

In ceea ce priveste modul in care se va realiza interventia chirurgicala, aici depinde deasemenea totul de la o femeie la alta. Incizia se poate realiza fie in santul inframamar, fie periareolar.

Aici este important de mentionat faptul ca indiferent de tipul inciziei, doctorul va face toate eforturile pentru ca pacientele sale sa nu ramana cu cicatrici vizibile.

Exista femei care si-ar dori sa stie cat timp dureaza o operatie chirurgicala de acest gen, iar aici trebuie precizat faptul ca o astfel de interventie chirurgicala de regula dureaza doua ore, iar la finalul interventiei sanii vor fi acoperiti de o bustiera elastica, aceasta ajutand la procesul de vindecare.

Femeile care opteaza pentru o astfel de interventie chirurgicala de marire a sanilor trebuie sa stie ca dupa operatie se vor simti obosite, iar in primele doua – trei zile vor simti o senzatie de disconfort, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ramana doar in pat.

Un amanunt foarte important de mentionat aici este acela ca femeile dupa ce sunt supuse unei interventii de marire a sanilor, vor trebui sa viziteze dupa 3-4 zile cabinetul doctorului pentru ca acesta sa vada cum decurge recuperarea, pentru ca apoi la doua – trei saptamani sa se reintoarca.

Dupa aceste doua vizite foarte importante, aceste femei mai pot vizita cabinetul chirurgului la o luna, la 3 luni, la 6 luni si la un an de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ