Ce spune culoarea telefonului tau despre tine?

0
Ce spune culoarea telefonului tau despre tine
Share Button

Zilnic cei din service-urile GSM sunt cautati pentru tot felul de servicii, cum ar fi: inlocuire display iPhone, inlocuire acumulator Samsung, curatare telefon Nokia si lista poate continua.

E important ca atunci cand vrei sa beneficiezi de inlocuire display iPhone, Nokia, Samsung sau alte modele sa apelezi la profesionisti, deoarece display-ul este partea esentiala a unui smartphone. Un service GSM recomandat de noi gasesti pe www.servicegsm.ro. Vezi chiar acum despre ce este vorba.

Unii au grija reparatiilor pe care trebuie sa le faca, altii au grija carcasei sau husei pe care sa si-o cumpere. De ce? Pentru ca nu stiu ce culoare sa aleaga. Tot ce ne inconjoara are o anumita culoare, o anumita nuanta. Cand vorbim de telefoanele mobile, acestea pot avea o multime de culori. Insa, ce spun aceste culori despre tine? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Rosu

Aceasta culoare este foarte puternica si de multe ori poate insemna faptul ca esti o persoana entuziasta si agresiva. Totodata, rosu inseamna faptul ca esti o persoana sigura pe sine si ca pui pasiune in ceea ce faci. Asadar, daca cele de mai sus te caracterizeaza e foarte posibil ca telefonul tau sa fie rosu.

Roz

Daca telefonul tau este de culoare roz, cel mai probabil esti genul de persoana care iubeste lumea. Persoanele care iubesc aceasta culoare sunt in general persoane romantice si emotive.

cat costa o optimizare seo

Verde

Persoanele sigure pe sine, bine dispuse, echilibrate si linistite adora in general culoarea verde, prin urmare e foarte posibil sa aiba un telefon de culoare verde. La aceasta culoare depinde putin si nuanta, deoarece fiecare nuanta de verde are o anumita semnificatie.

Albastru

In general, albastru caracterizeaza persoanele care se simt singure, depresive, dar care in acelsi timp sunt persoane de incredere, intelepte si loiale. Daca aceasta este culoarea telefonului tau este foarte probabil ca cele mentionate sa te caracterizeze.

Galben

Daca atitudinea ta fata de viata este una lejera, daca esti o persoana creativa si calda, atunci galbenul este culoarea care te caracterizeaza, prin urmare este potrivita pentru telefonul tau.

Negru

Marea majoritate a telefoanelor sunt de culoare neagra, nu neaparat pentru simbolistica acestei culori, ci pentru faptul ca sunt mai practice, deoarece nu se murdaresc usor. In plus, culoarea neagra este o culoare eleganta, durabila si care manifesta incredere.

Cele mentionate mai sus nu sunt lucruri generale. Aceste culori inseamna acelasi lucru fie ca sunt folosite pentru imbracaminte sau pentru a-ti decora camera. In general, oamenii au telefoane negre, insa cele colorate sunt de multe ori mai atractive.

libris.ro

Alege culoare care te reprezinta cel mai mult. Daca din nefericire nu-ti poti alege culoarea telefonului, pentru ca ele sunt fabricate in anumite culori (in general alb, negru sau gri), atunci cumpara-ti o husa care sa ti se potriveasca. Pentru huse, culorile si modelele sunt mai variate, fapt pentru care e mai simplu de gasite ce iti place, ceea ce te caracterizeaza mai bine. Culoarea telefonului tau poate spune multe despre tine.

It's only fair to share...
Share on Facebook5Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.