Ce sa faci cand ai probleme cu iPhone-ul tau

0
Ce sa faci cand ai probleme cu iPhone-ul tau
Share Button

iPhone-ul tau se poate defecta oricand sau poate functiona necorespunzator, chiar daca este ultimul model lansat pe piata de profil. Atunci cand a nevoie de reparatii iPhone Bucuresti (http://www.servicegsm.ro/iphone) este util sa ai intotdeauna la dispozitie mai multe optiuni pentru a-ti repara iPhone-ul imediat.

Daca nu ai nevoie de reparatii iPhone Bucuresti (http://www.servicegsm.ro/iphone) si problemele pe care dispozitivul le are tau sunt unele care tin de partea de software, ele sunt, in general, mai usor de rezolvat. Defectiunile sunt adesea acoperite de garantia acordata de producator, insa doar atunci cand perioada de timp necesara acordarii ei nu a fost depasita.

Exista si posibilitatea extinderii perioadei de garantie in schimbul achitarii unei taxe. Unele probleme se manifesta mai des decat altele. Un prim exemplu este cel al butonului Home. In timp, el poate ramane blocat. In acest caz, Apple ar putea sa refuze inlocuirea lui daca se constata ca defectiunea este cauzata de utilizator.

Telefonul mobil nu trebuie supus unor seocuri mecanice deoarece, in caz contrar, din el se pot auzi zgomote ciudate. Acestea arata ca unele piese nu au fost bine conectate intre ele sau ca bateria nu a fost fixata ferm in locul ei. Cel mai important element al unui iPhone, ecranul, poate deveni si el o problema atunci cand nu raspunde la comenzile initiate de utilizator.

cat costa o optimizare seo

Pentru telefoanele care sunt inca in perioada de garantie, primul pas ce trebuie facut este sa se stabileasca o programare la cea mai apropiata reprezentanta Apple din orasul tau pentru constatare si o posibila reparatie. Daca reparatia este posibila, ea se poate efectua prompt de multe ori. Daca defectiunea este grava, telefonul va fi inlocuit de catre producator fara a mai fi nevoie de achitarea unei sume de bani.

Atunci cand mergi cu iPhone-ul tau la un asemenea service autorizat, toate programele din el vor fi eliminate si reinitializate, iar datele personale si documentele stocate in telefon se vor pierde. Informatiile si documentele din iPhone pot fi stocate temporar in iCloud sau transferate din telefon intr-un alt dispozitiv cu ajutorul platformei iTunes.

Apple nu va executa reperatiile implicate de garanatie daca va constata ca utilizatorul sau o alta persoana neautorizata a scos carcasa telefonului sau a executat reperatii la acesta. Intr-un astfel de caz, garantia este anulata de producator. Alteori, este posibil sa fii indus in eroare chiar de unele aplicatii sau de navigarea pe internet.

Aplicatiile de calitate slaba pot solicita un iPhone foarte mult, la fel intamplandu-se si cu site-urile care necesita resurse mai mari. Acest lucru duce la consumarea rapida a bateriei smartphone-ului tau si iti poate induce ideea ca aceasta componenta este defecta si ar trebui inlocuita.

Numeroase probleme apar si din cauza expunerii telefonului la un mediu in care exista mult praf sau chiar aburi. Praful poate patrunde in interiorul teelfonului si duce la nefunctionarea lui corespunzatoare. Condensul care se formeaza din cauza aburilor are un efect mai rapid si poate provoca numeroase probleme la circuitele electrice si la componentele iPhone-ului.

libris.ro

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.