Ce sa fac daca mi se strica telefonul Samsung?

0
Ce sa fac daca mi se strica telefonul Samsung?
Share Button

Cu totii in momentul in care ne gandim ca vrem sa ne cumparam un telefon mobil nou, ne indreptam atentia spre un telefon de la un producator de renume, pentru ca in cazul in care vom achizitiona un telefon de la un brand renumit, cu siguranta acesta va fi unul de calitate superioara, iar experientele pe care le vom avea cu telefonul nou vor fi cele mai placute.

libris.ro

Si ca tot vorbeam de telefoane produse de catre marile branduri, cele mai multe astfel de dispozitive cumparate sunt fie cele produse de Samsung care au sistemul de operare Android, fie celebrele iPhone-uri produse de catre Apple care vin cu sistemul de operare iOS.

Cu siguranta aceste doua branduri sunt cele mai renumite la ora actuala in ceea ce priveste productia si vanzarea telefoanelor mobile, iar tinerii majoritatea isi cumpara fie un Iphone fie un model nou de la Samsung pentru a fi la moda.

Nu spune nimeni ca aceste telefoane nu sunt bune, din contra sunt cele mai performante de pe piata, insa chiar si asa se poate intampla ca din diferite motive telefonul sa intampine probleme de functionare.

De exemplu telefonul poate avea probleme din cauza sistemului de operare instalat, sau din cauza aplicatiilor instalate, sau de asemenea poate sa sufere socuri mecanice sau sa se aleaga cu ecranul crapat sau spart datorita neglijentei utilizatorului.

In cazul in care esti detinatorul unui telefon Samsung, atunci cu siguranta vei cauta un service specializat in reparatii Samsung. De ce un service specializat in reparatii doar pentru aceasta marca? Pentru ca aici expertii se confrunta doar cu problemele aparute la telefoane produse de acest brand, si cunosc absolut toate amanuntele si informatiile despre telefoanele Samsung.

Un astfel de service specializat in reparatii doar pentru aceasta marca de telefoane ofera reparatii hardware si reparatii software.

Reparatiile Software Samsung constau in :
–    Decodarea de retea si eliminarea definitiva a restrictiei de retea;
–    Resoftare, Upgrade de versiune soft sau downgrade;
–    Eliminarea codurilor de siguranta si a parolelor;
–    Salvarea datelor, contactelor, pozelor, sms-urilor;
–    Orice alte operatiuni de software.

Reparatiile Hardware Samsung constau in:
–    Schimbarea display-ului, a touchscren-ului, a geamului sau schimbare digitizer;
–    Reparatii sau schimbare de casca, microfon, speaker sau difuzor;
–    Reparatii port USB sau reparatii pentru mufa de incarcare;
–    Reparatii sau inlocuirea sursei de alimentare;
–    Reparatii sau schimbarea antenei pentru semnal, a conectorului Gsm si 3G;
–    Reparatii sau schimbare de tastatura, driver sau a foliei tastaturii sau de joystick;
–    Reparatii sau schimbare pentru piese pe placa de baza, sau procesor, drivere ori memorii;
–    Schimbarea sau reparatia castilor Jack sau handsfree;
–    Reparatia pentru orice model de telefon Samsung care a fost scapat in apa sau a avut contact cu alte lichide;
–    Schimbarea acumulatorilor;
–    Schimbarea carcasei sau a partilor componente ale acesteia sau inlocuirea ornamentelor;
–    De asemenea se curata telefonul de praf.

Dupa cum se poate vedea, un service specializat in reparatia de telefoane Samsung, iti poate oferi o gama larga de servicii pentru a te putea bucura din nou de telefonul tau.

cat costa o optimizare seo

Cu siguranta este mai bine sa alegi un service Samsung pentru telefonul tau, decat un service generalist pentru ca telefonul iti va fi reparat de experti in telefoane produse de acest brand.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest3Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.