Ce reguli urmam pentru a cumpara rochite botez potrivite

0
Share Button

Odata ce ati ales nasii pentru copil, nu mai aveti de facut decat sa organizati petrecerea si sa ii cumparati celei mici rochite botez. Crestinarea este un moment important in viata celui mic si al parintilor, de aceea trebuie sa ii acordati evenimentului importanta cuvenita.

Pentru desfasurarea in bune conditii a avenimentului va trebui sa stabiliti data la care va avea loc, dar si locul desfasurarii crestinarii – biserica. Cand se organizeaza un botez, parintii trebuie sa tina cont de cateva lucruri importante inainte de ceremonie: nasi, un preot si o biserica, dar si de un plan de organizare al petrecerii.

Si alegerea rochitelor botez si a celorlalte hainute ocupa un loc important in cadrul evenimentului. Cu toate ca traditia spune ca nasii sunt cei care cumpara hainele copilului, se accepta ca si parintii sa cumpere ceea ce isi doresc sa poarte copilul in ziua tainei botezului.

Este o traditie ca cel mic sa fie imbracati in hainute albe care semnifica puritatea. Insa, de-a lungul vremii, traditia a suferit unele “modificari”, iar cei mici sunt imbracati si cu hainute colorate. Culorile pastelate se folosesc ca si substitut pentru albul traditional, iar cele mai utilizate culori pastelate sunt albastru deschis, roz, verde, galben sau peach.

libris.ro

Fetitele sunt imbracate in rochite botez in culori pastelate, iar baieteii de regula sunt imbracati cu hainute in nuante de verde sau albastru. In timpul botezului, copilul va fi imbracat in hainute noi.

Imbracati pe stiluri vestimentare

Copiii de astazi sunt adevarati fashionisti, parintii imbracandu-i cu cele mai moderne hainute care nu sunt foarte ieftine, insa ce mai conteaza atat timp cat copilul este foarte dragalas imbracat in haine la moda?

Rochitele botez mai lungi, de diferite culori sunt alegerea potrivita, insa, avand in vedere timpurile in care traim, parintii opteaza pentru fuste din tull. Culorile rochitelor sunt alese in functie de preferintele mamelor, dar si in functie de ceea ce este la moda.

Culorile deschise insa sunt preferate de toata lumea. Inainte de a cumpara hainute pentru botez trebuie sa va asigurati ca marimile sunt cele potrivite pentru ca cel mic sa nu se simta inconfortabil cu haine care ii sunt prea stramte sau prea largi.

Bumbacul este cel mai apreciat material pentru hainute si cel mai potrivit avand in vedere calitatea acestuia. Este foarte confortabil si moale. Acest material ofera celui mic un ton mai casual si o nota de eleganta.

cat costa o optimizare seo

Sunt multe rochite botez foarte simple, insa unele sunt si cu accente suplimentare cum ar fi o impletitura de calitate, nasturi sau borduri. Pana la urma, fiecare parinte alege ceea ce este mai bine pentru copilul sau. Pielea celui mic este foarte sensibila, de aceea trebuie protejata cu materiale de cea mai buna calitate.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.