Ce probleme au unele piese de iPhone?

0
Share Button

Telefoanele iPhone sunt considerate la ora actuala cele mai bune dispozitive mobile la nivel mondial. Aceste smartphone-uri au atins daca nu perfectiunea macar treapta cea mai inalta intre dispozitivele mobile de top ale planetei.

Desi iPhone a devenit marca numarul unu in telefonia mobila, totusi exista numeroase probleme privind componentele acestui super telefon. Ce faci atunci cand noul tau iPhone are o problema foarte serioasa? Poti incerca solutii foarte simple, poti astepta sa iasa un patch, sau pur si simplu poti sa il schimbi la reprezentanta Apple, in speranta ca urmatorul dispozitiv va fi mult mai bun decat precedentul.

Exista cateva probleme intalnite la iPhone:

In primul rand, supraincalzirea telefonului. Acest lucru nu se intampla des, dar exista cateva plangeri pe aceasta tema. iPhone se incinge, iar nivelul bateriei acestuia scade foarte rapid.

cat costa o optimizare seo

Au existat cazuri ce-i drept destul de rare in care de vina a fost insusi dispozitivul, insa in majoritatea situatiilor, problema este cauzata de iOS 7 sau de unele aplicatii. Daca aveti o problema de acest gen restartati telefonul si urmariti in ce situatie acesta se incalzeste. Este foarte posibil sa fie o aplicatie defecta. Daca nu se remediaza problema, trebuie schimbat telefonul.

In al doilea rand, microfonul nu functioneaza. Unii utilizatori s-au plans ca microfonul nu functioneaza corect in diverse situatii. In cele mai multe situatii, problema este usor de rezolvat. Mai intai trebuie sa va asigurati ca ati indepartat folia protectoare cu care telefonul vine in cutie. Verificati daca telefonul permite aplicatiei respective sa foloseasca microfonul.

In ultima instanta, trebuie sa apelati la o reprezentanta Apple, deoarece poate fi o problema de hardware.

libris.ro

O alta problema o reprezinta ecranul albastru, care apare doar in cazul in care folositi iWork.  Daca editati un document si apoi apasati butonul Home este posibil sa va treziti cu un ecran albastru. Ca sa micsorezi riscul aparitiei ecranului albastru, trebuie sa salvati mereu documentele inainte de a apasa butonul Home.

Senzorii dereglati reprezinta o problema cu care se confrunta destul de multi utilizatori de iOS 7. Aceasta arata ca sistemul de operare scos de compania Apple nu este chiar pregatit sa respecte toate standardele impuse. Senzorii iPhone nu sunt intotdeauna calibrati cum trebuie. Insa nu toata lumea vede aceleasi abateri ale busolei, giroscopului, si accelerometrului.

Exista putine solutii in aceasta problema. Prima ar fi sa asteptati ca Apple sa faca un update, ori sa va schimbati telefonul.

O problema care genereaza de asemenea nemultumirea utilizatorilor de iPhone o reprezinta faptul ca butonul Home se aude ciudat cand este apasat, iar butonul Power se misca daca zgaltai iPhone-ul. Un alt zornait ciudat provine de la bateria telefonului. Zgomotele produse de baterie nu sunt foarte suparatoare. Exista insa utilizatori de iPhone care vor dori schimbarea telefonului cu unul mult mai silentios.

In concluzie, nu exista nicio marca de telefoane mobile care sa nu aiba diverse probleme indiferent de pretul modelului sau de numele marcii. Compania Apple incearca si reuseste de cele mai multe ori sa isi multumeasca pe deplin clientii oferind piese iPhone de calitate.

It's only fair to share...
Share on Facebook31Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest3Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.