Ce alimentator de laptop ne alegem?

0
Ce alimentator de laptop ne alegem?
Share Button

In ultimii ani foarte multi utilizatori de PC-uri s-au orientat catre achizitionarea de laptopuri, care bineinteles ca sunt mai avantajoase din multe puncte de vedere. In primul rand, acestea sunt portabile in comparatie cu clasicele calculatoare care sunt mult mai greu de transportat. In al doilea rand, pot fi alimentate de la bateria autoturismului personal fara prea multe batai de cap. Bineinteles ca aceste laptopuri au la randul lor nevoie de alimentare.

Deci care dintre alimentatoarele de laptopuri sunt mai eficiente?  In primul rand, trebuie sa stiti ca alimentatoarele sunt compatibile cu anumite laptopuri. Nu orice tip de alimentator se potriveste cu absolut toate  marcile de laptopuri existente pe piata. In continuare o sa va prezint cateva modele de alimentatoare care se gasesc la magazinul Mentor-Market.ro.

Unele dintre aceste modele sunt produse de firme consacrate in domeniu, altele sunt produse de companii cunoscute mai ales pe plan local la noi in tara. Important este de stiut care sunt performantele acestor alimentatoare indiferent de brandul care le produce.

Alimentator laptop Apple iBook este compatibil cu numeroase serii de laptopuri produse de compania americana. Ca si in cazul smartphone-urilor, aceasta produce alimentatoare numai pentru produsele sale. Acest alimentator are o tensiune de alimentare de 100-240 V, tensiune de iesire de 24 V, capacitatea de 1.875 A si puterea de 45 W. Un alt alimentator important este Benq Joy Book. Acesta are o tensiune de alimentare de 100-240 V si o tensiune de iesire de 19 V, avand capacitatea de 4.74 A si puterea de 90 W.

libris.ro

Compaq Armada 1500 reprezinta un alimentator de top al companiei. Are o tensiune de alimentare de 100-240 V, tensiunea de iesire de 18.5 V, capacitatea de 4.5 A, iar puterea acestuia este de 83W. Un alt produs foarte cautat in magazinul Mentor-Market.ro este alimentatorul  Dell C/Dock C/Port, acesta avand o tensiune de alimentare 100-240 V, tensiunea de iesire de 20 V, capacitatea 3.5 A si puterea de 70 de W.

Un foarte bun alimentator este DELL Inspiron. Acesta are o tensiunede alimentare 100-240 V, o tensiune de iesire de 20 V, capacitatea de iesire 3.5 A si o putere de 70 W. Cei de la Fujitsu-Siemens comercializeaza alimentatorul  Amilo A 1840. Acesta are o tensiune de alimentare 100-240 V, o tensiune de iesire de 19 V, capacitatea de 4.22 A, iar puterea de 80 W. Este un alimentator extrem de apreciat de catre utilizatorii sai.

HP ne propune un alimentator extrem de atractiv din punct de vedere al performantelor cat si al pretului. Tensiunea de alimentare a acestuia este de 100-240 V, tensiunea de iesire de 19 V, capacitatea 4.74 A, iar puterea este de 90 W. Sony ne propune un alimentator extrem de apreciat de catreutilizatorii de laptopuri Sony-Vaio.

cat costa o optimizare seo

Acest alimentator are o tensiune de alimentare de 100-240 V, o tensiune de iesire de 19.5 V, o capacitate de 3.3 A si o putere de 65 W. Bineinteles ca magazinul Mentor-Market.ro comercializeaza multe alte alimentatoare fie ale unor branduri renumite fie ale unor marci mai putin cunoscute. Toate sunt insa alimentatoare de calitate.

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.