Cateva curiozitati despre branza de capra

0
Cateva curiozitati despre branza de capra
Share Button

Daca esti un pasionat al branzeturilor atunci cu siguranta ai incercat mai multe feluri diferite de branza.

De la branza din lapte de vaca, la branza de oaie si chiar si la branzeturi cu aur sau din lapte de magar exista o multime de varietati. Dar un tip de branza care are este ocolita dar are beneficii majore pentru sanatate este branza de capra din Cluj ce o poti cumpara de la Selgros.

Branza de capra este cel mai apreciata in Franta. Aceasta se gaseste in diferite sortimente, de la branza Picandou la Crottin sau Selles-sur-Cher, toate avand un gust mai puternic specific. Pentru cei care nu au gustat inca branza de capra, este indicat sa inceapa cu sortimente proaspete.

Acestea nu au o aroma foarte puternica de capra si pot fi savurate si de cei neinitiati. Dupa ce te obisnuiesti cu gustul acesteia poti trece la urmatorul nivel si savurezi branza de capra maturata. Aceasta branza are un gust foarte puternic de capra si s-ar putea sa-i descurajeze pe cei care o incearca pentru prima data.

libris.ro

Dupa cum spuneam, branza de capra are multe beneficii pentru sanatate. Cea mai importanta este nivelul natural scazt de grasimi. De aceea branza de capra se digera foarte usor si poate fi consumata si de persoane care sufera de conditii care nu le permite sa aiba branza in dieta.

Din acest motiv, branza de capra se foloseste foarte des in salate si in curele de slabire. In plus, doar o bucata de branza de capra mancata dupa masa sporeste productia de saliva si regleaza aciditatea cavitatii bucale.

Branza de capra ajuta si la ameliorarea starilor de stres si anxietate. Aceasta contine vitamina B12 si, daca este consumata regulat, ajuta la concentrare. In plus, branza de capra nu contine lactoza deci poate fi consumata si de persoanele ce nu au toleranta la lactoza.

cat costa o optimizare seo

Orice tip de branza de capra ai prefera, fie ea mai tare sau mai moale, proaspata sau maturata, o poti cumpara de la magazinele Selgros. Viziteaza magazinul Selgros din Cluj si incearca si tu delicioasa branza de capra.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca, 400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.